Tavsiye Samsung Galaxy Note 8 mi Yoksa Galaxy S8+ Mı?

Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 8 mi Yoksa Galaxy S8+ Mı?
Merhaba arkadaşlar, şu an GM 5 Plus kullanıyorum ama batarya ömrü tükendi ekranda sararma mevcut garantiye vermek istemiyorum.

Samsung Galaxy Note 8 ve S8+ arasında kaldım? Sizce hangisini almalıyım..?

Ayrıca Nokia 9 u da düşünüyorum sadece tanıtılmasını bekliyorum yorumlar sizde şimdiden teşekkür ederim

Nokiaya şimdilik bulasma derim android platformunda yeniler sıkıntı yasayabilirsin tamam eski nokia kalitesi tartisilmaz ama nokianin androidde biraz daha zamani var gibi bana gore

Büyük ekran sorun etmeyeceksen note 8
Al

Tepkiler: ___kaptan___
    Konu Sahibi
Nokiaya şimdilik bulasma derim android platformunda yeniler sıkıntı yasayabilirsin tamam eski nokia kalitesi tartisilmaz ama nokianin androidde biraz daha zamani var gibi bana gore

Büyük ekran sorun etmeyeceksen note 8
Al
İşte o yüzden kafam karıştı Nokia konusunda, bilen bilir bir zamanlar Note 2 hastalığı vardı almak nasip olmadı ama içimde hep Note serisi sevdası var ve Note 8 çok çekici geliyor bana

İşte o yüzden kafam karıştı Nokia konusunda, bilen bilir bir zamanlar Note 2 hastalığı vardı almak nasip olmadı ama içimde hep Note serisi sevdası var ve Note 8 çok çekici geliyor bana
Hocam bir kişiye "Note Hastalığı" bulaştı mı zordur tedavisi hiç düşünmeyin Note 8 alın.

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

SM-N910F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Kalem ile işim olur diyorsan Note8, eğer kalemsiz işlem yaparım dersen de S8+.

Konu Sahibi
Aynen öyle valla, Note 2 için kafaları yemiştim nasip olmadı ama şimdi inşallah Note 8 yolunda ilerliyor düşüncelerim aşırı çekici geliyor bana Note serisi
Kalem ile işim olur diyorsan Note8, eğer kalemsiz işlem yaparım dersen de S8+.
Kalem illaki olacak işim gereği eğitimlere vs gidiyorum ama onun dışında kalemden ziyade cihazın özellikleri boyutu görüntüsü beni cezbediyor diyebilirim. Diğer yandan da S8+ çerçevesiz ekran duruşu çok güzel özelliklerine diyecek yok zaten bu yüzden bir çıkmazdayım

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
En yakın ve sana işlev sağlayacak cihaz Note 8, cihazı inceleyincede baktın sana katkı sağlıyor o zaman alırsın hayırlı olsun deriz bizde

Son güncelleme ile hızlı şarj sorunu çıkıyor diyorlar ama ikiside güzel ürün zenfone 4 gibi mi mix 256gb gibi p10/p10 plus gibi güzel ürün yani

Konu Sahibi
En yakın ve sana işlev sağlayacak cihaz Note 8, cihazı inceleyincede baktın sana katkı sağlıyor o zaman alırsın hayırlı olsun deriz bizde
İnşallah, çok teşekkür ederim
Son güncelleme ile hızlı şarj sorunu çıkıyor diyorlar ama ikiside güzel ürün zenfone 4 gibi mi mix 256gb gibi p10/p10 plus gibi güzel ürün yani
O zaman biraz daha bekleme süresi doğuyor bana