Haber Samsung Galaxy Note 5’in yeni görselleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 5’in yeni görselleri ortaya çıktı
Cihazın maşallah sizmayan yeri kalmadı :ehe

Samsung’un yeni üst seviye phablet modeli Galaxy Note 5’in yeni görselleri sızdırıldı…

Samsung, bir süredir merakla beklenen duyurusunu bugün gerçekleştirdi ve firma 13 Ağustos tarihinde “Galaxy Unpacked” etkinliği düzenleyeceğini duyurmuş. Bir önceki Unpacked etkinliğini İspanya, Barcelona’da düzenleyen firma, bu sefer Amerika Birleşik Devletleri’nde New York şehrini tercih ediyor.

Güney Kore devinin bu etkinlikte iki yeni akıllı telefon modeli yanı sıra bir de akıllı saatini resmi olarak duyurması bekleniyor. Firmanın bu yeni cihazlarından bir tanesi Galaxy Note 5 olurken, diğeri de Galaxy S6 edge+ adı ile geliyor.

Galaxy Note 5 akıllı telefon, Galaxy Note ailesinin en yeni modeli olurken, diğer cihazlar gibi S-Pen stylus kalem desteği ile gelecek. Ayrıca donanım olarak da üst düzey bileşenler içerecek olan akıllı telefonun tasarım olarak da Galaxy S6 çizgisinde geleceği kaydedilmekte.

Şu ana kadar cihazın tasarımı ile ilgili olarak koruyucu kılıf üreticilerinden render görseller gelirken, ayrıca geçtiğimiz gün de Galaxy Note 5 prototipine ait olduğu kaydedilen bazı görseller ortaya çıkmıştı. Şimdi de cihazın yeni bazı görselleri geldi.

Yeni akıllı telefon iddialara göre 5.7″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel Quad HD çözünürlükte dokunmatik ekrana sahip olacak. Samsung üretimi sekiz çekirdekli işlemcili Exynos 7422 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefon 4GB sistem belleği sunacak.

32GB dahili veri kapasitesi içerecek olan Galaxy Note 5 akıllı telefon 16MP OiS destekli arka kamera ve 5MP ön kamera içerecek. metal kasa, parmak izi tarayıcısı içerecek olan cihaz ayrıca Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak.

Samsung Galaxy Note 5’in yeni görselleri ortaya çıktı - MaxiCep

PriZm

PriZm

Üye

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
0MG90

0MG90

Üye
Güzelim telefona yazık etmişler
Deri varken daha güzel duruyordu

• Beğen
Tepkiler: Buğra
PriZm

PriZm

Üye
Samsung'un son kendine has kopya olmayan tasarımı Note 4'de kalacak sanırım.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Cam olması size göre kopya sayılabilir fakat öne kavisli cam tasarımlı başka cihaz gösteremezsiniz.

PriZm

PriZm

Üye
Standart S6'yı ele alarak yazdım zaten ama S6 Edge her ne kadar forumdaki bazı arkadaşlar kabul etmesede son derece inovasyonlu bir ekran tasarımına sahip.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung =

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Standart S6'yı ele alarak yazdım zaten ama S6 Edge her ne kadar forumdaki bazı arkadaşlar kabul etmesede son derece inovasyonlu bir ekran tasarımına sahip.
Bende Note 5'ten bahsettim "dikkat edilirse" öne doğru kavisli

PriZm

PriZm

Üye
Aynı olay Note 4'de de mevcut Note 4'e yandan ve üstten bakıldığında LG G Flex gibi görünüyor. Ekran çok hafif bir şekilde yanlardan yukarıya doğru ve alt-üst olmak üzere kavisli.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S6 Edge'in ele aldığında ki kavis hissini verecekse Note 5 hissiyat anlamında güzel olacak.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
S6 çizgisi ise sd olamayacak batarya olmayacak

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ne kaldı ki. İr yoksa kötü olmuş. Çünkü halen akıllı tv kullanmayan insanlar var.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yok artık neredeyse Note 4 ve Note 3 Note 5'ten iyi diyeceksiniz :D

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Tasarım iyi ram iyi gerisi hep geride geliyor

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
SD Kart girişi yok.
Çıkarılabilir Batarya yok.
IR Blaster yok.
3 Mikrofon yok.
3 mikrofon olmadığını nereden anladın?
S6'da IR Blaster vardı Note 5'te de olacaktır bence.
Çıkarılabilir bataryayı maxicep genelinde soruşturmalarıma göre 1 kişi kullanıyor aktif bir şekilde.
MicroSD konusunda kesinlik yok benim bildiğim 2 haber microSD olacağını söylüyordu bazılarında ise olmayacağı söyleniyor. Dedigim gibi cihaz çıkmadan kesinlikle yoktur demek doğru değil bence.

PriZm

PriZm

Üye
Konuda ilk attığım mesajdaki görsellere yenilerini ekledim. Saydıklarımın hiçbiri yok.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
SD Kart ve Değiştirilebilir pil dışında 3-5 ıvır zıvır.
Ben yinede unpacked'i görmeden kesin birşey demezdim.

Üst Alt