teknolojibaronu Üye Konu Sahibi #GalaxyS6EdgePlus eklendi haber sammobile'dan alına sahte olduğunu düşünmüyorum.
serdar_gs Üye Marco Laren' Alıntı: S6 edge+ müthişşşşş Genişletmek için tıkla ... Bana amoled ekran deme ne dersen de [emoji23]
Marco Laren' Alıntı: S6 edge+ müthişşşşş Genişletmek için tıkla ... Bana amoled ekran deme ne dersen de [emoji23]
FK5896 Üye vay be note 5 çıkıyor he şimdi note 4'ü yavaşlatmaya çalışırlar yavaş yavaş umarım 5.1.1 güzel bir güncelleme olur ve onunla devam edebiliriz
vay be note 5 çıkıyor he şimdi note 4'ü yavaşlatmaya çalışırlar yavaş yavaş umarım 5.1.1 güzel bir güncelleme olur ve onunla devam edebiliriz
PriZm Üye Bana kalırsa daha çok 32 bitte olmasına rağmen S805 olan modeli solluyor ve yinede hızlı çalışıyor.
Luck Star Üye Hızlı ama 64 bitten hızlı değil sonuçta. 805 ile de kullandım fark yok ama 805 isiniyor.
teknolojibaronu Üye Konu Sahibi Custom Rom meraklısı olana değil exynos. Stock based romlar bile doğru düzgün fark yaratmıyor. S4'te bitti exynos rom olayı. Samsung #GalaxyNote5 te Snapdragon kullanmazsa geliştirici odağı olamaz bu cihaz
Custom Rom meraklısı olana değil exynos. Stock based romlar bile doğru düzgün fark yaratmıyor. S4'te bitti exynos rom olayı. Samsung #GalaxyNote5 te Snapdragon kullanmazsa geliştirici odağı olamaz bu cihaz
Luck Star Üye Ya abi snapxragon iyi ama isiniyor . 805 801 810 hepsi aynı benim test ettiklerim. Napcaz bilmiyorum
Invoke Üye serdar_gs' Alıntı: Bana amoled ekran deme ne dersen de [emoji23] Genişletmek için tıkla ... Neden?
Invoke Üye teknolojibaronu' Alıntı: @serdar_gs 'nin ateşine bütün amoledler yanıyor Genişletmek için tıkla ... Yanmış mı :eek:
teknolojibaronu' Alıntı: @serdar_gs 'nin ateşine bütün amoledler yanıyor Genişletmek için tıkla ... Yanmış mı :eek: