Samsung Galaxy Note 5’in Prototip Görselleri Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 5’in Prototip Görselleri Sızdırıldı
Canlı kanlı Note 5 prototip görseli :eller:

Samsung’un yeni amiral gemi phableti Galaxy Note 5’in prototip cihazına ait görseller sızdırıldı.


Henüz resmi duyurusu yapılmamış olan Samsung’un phablet segmentindeki yeni amiral gemi akıllı telefonu Galaxy Note 5’in prototip versiyonuna ait olduğu iddia edilen iki adet yeni görsel internete sızdırıldı.

Amerikalı dev operatör AT&T varyantı olduğu gözlenen cihazın ön yüzeyi ve S-pen kalemine dikkat çekilen Samsung Galaxy Note 5 prototip görsellerinde yeni Gold renk seçeneği ön plana çıkıyor. Görsellerde cihazın arka tarafının görünmemesi için kılıf kullanılması ise dikkatlerden kaçmadı.

Galaxy Note 5’in S-Pen’i otomatik çıkma özelliği ile sunulmayabilir
Daha önce paylaştığımız haberimizde de belirttiğimiz üzere Samsung Galaxy Note 5 S-Pen kalem için otomatik çıkartma mekanizması bulunmayacak. Fakat görselde de görüldüğü üzere S-Pen kalem, tırnakla çıkartmak için tasarlanmış.



Samsung Galaxy Note 5’in Gold renk seçeneği, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge akıllı telefonlarda kullanılan Gold renkle aynı olduğu iddia edilirken, Samsung’un bu yeni phablet telefonu teknik özellikleri hakkında da ciddi iddialar gelmeye devam ediyor.

Gelen iddialara göre Samsung Galaxy Note 5, yine Samsung tarafından üretilen Exynos 7422 yonga seti ile gelecek. 4GB sistem belleği kullanılacak cihazda 5.7 inç Quad HD Super AMOLED ekran, 16MP arka kamera ve 4.100mAh batarya bulunacak.



Galaxy Note 5 phablet ne zaman satışa sunulacak?
Henüz Redmi olarak açıklanmadı fakat Ağustos ayının ortalarında resmi duyurusunun yapılacağı belirtilen Samsung Galaxy Note 5’in Samsung Galaxy S6 Edge+ ile birlikte yine Ağustos ayı sonu itibariyle satışa sunulması planlanıyor.

Samsung Galaxy Note 5’in Prototip Görselleri Sızdırıldı - MaxiCep
 

CsWqIve34

Üye
güzel
 


Üst Alt