Haber Samsung GALAXY Note 5 Sızdı!

Konu Sahibi
Samsung GALAXY Note 5 Sızdı!
Gördüğünüz kılıf Galaxy Note 5'e aittir.
Kılıfı samsung üretmiyor!

5.8inç QHD
Usb-c
4100mAh
Exynos 7422

Son düzenleme:

0MG90

Üye
Usb Type C değil 2 kullanıyor

6 inç kötü olmuş tam tersi 5.5 olmalı idi

wpfurkan

Üye
Bazı sayfalarda note 5'in ismi değişeceği iddiası haber olarak verildi. Belki artık Note serisi SX plus olarak devam edecekmiş yani note 5 yerine s6+. Bunun sebebi ise s-serisinin kullanıcılar arasında daha çok tutulduğuymuş.

Konu Sahibi
Sanmıyorum ve kesinlikle mantıklı gelmiyor. Note'un kitlesi farklı zaten ne diye S kullanıcısını çeksin istenebilir.

Tepkiler: KimHyuna ve abandonware
Sanmıyorum böyle gelmez bu kadar büyük olmaz. Kılıfa da bakacak olursak s6 nın kalemli versiyonu gibi gözüküyor tasarım böyle olmaz note da

wpfurkan

Üye
Sanmıyorum ve kesinlikle mantıklı gelmiyor. Note'un kitlesi farklı zaten ne diye S kullanıcısını çeksin istenebilir.
S-serisi daha çok normal kullanıcılar arasında popüler olduğu için olabilir. Note serisi telefondan falan daha çok anlayanlardan kullanıldığı için olabilir bilmiyorum.

MaxipmaN

Üye
7 inç yapın kurtulalım artık

Tepkiler: onrgcr, Print Screen ve serdar_gs

PriZm

Üye
Bence 5.7" ile devam ederler.

Aynen doğru olmadığını düşünüyorum ben. Sızıntı buysa bu başka cihaz bence

Şimdi biraz araştırdım cihaz bu olabilir ama 5.7 inç ile gelecek diyor ve doğrusu buna ihtimal verebilirim. Ama 6 inç olmaz sanmam
Usb C de yok ayriyeten

Konu Sahibi
Şimdi biraz araştırdım cihaz bu olabilir ama 5.7 inç ile gelecek diyor ve doğrusu buna ihtimal verebilirim. Ama 6 inç olmaz sanmam
Sammobile 5.8 diyor bizimkiler 5.9 kimin ne dediği belli değil ben gene de sammobile'a uyup 5.8 olur derim.

Ben 5.7 de kararlıyım da arka kamera kısmı s6 bildiğin böyle bişey yapmazlardı aslında

Emre

Üye
kılıf oyuncak gibi duruyor