Haber Samsung Galaxy Note 5 resmi olarak duyuruldu

0MG90

Üye
Bataryayı azaltıp 2k'yı tutarsan beklentin de kısa olur

note2nin 7 saat 37 dakikayı(root falan yoktu ozaman) devirmiş bir telefon olmasının yanında beklentin harika imiş
Beyin yok bu firmalarda cidden eskiden yüksek mAh koyma çabası vardı note 2 de k gibi şimdi azaltıp duruyorlar. Apple yükseltiyor bunlar azaltıyor.

Tepkiler: MaxipmaN
herkesde tutturmuş hafıza kartı yok 32 gb hafızası var zaten neyinize yetmiyor

iPhone kullananları hedef alan bir telefon sadece bu ama sırf microSD yok diyede genel parçaya kötü demem Note 4 kullananlar samimi bir şekilde şunu söylesin MicroSD olsa alacak mıydın? Tabiki hayır. Ben note 3'e sahibim ve gerekte duymuyorum. Benim için Note 4 ne kadar değişimi az ise Note 5'te öyle. Yazın başındada dediğim gibi Note 6'ya kadar devam

Son düzenleme:

0MG90

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

bence Note 3 kullananlar Note 7 ye kadar telefon almasına gerek yok

Tepkiler: Sarangni

man20

Üye
gençler bişi isticem sizden videodaki müziği bulabilir misiniz bana?

Videoyu mp3 olarak indir ne gerek var kaldı ki cihaza özel bir müzik olabilir

Tepkiler: hasan3472ty

PriZm

Üye
Hayır cihaz hala daha stock. Kendimden ibret alıyorum.

Tepkiler: teknolojibaronu
Ben şu note 5te ki touchwiz launcher'ı çok istiyorum iOS 7 de ki gibi perspektif büyütm var. İnşallah ketan bey yapar bana sadece note serisinin arayüzlerini yaparım benden s6 bekleme demişti kızmıştım adama

Tepkiler: hikmet366

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Note 5 inceledim az önce güzel telefon olmuş yanlız bir sürü gereksiz uygulama yoktu note 4 ve s6'da olan Digitürk gibi uygulamalar yok birde 4gb ram'dan ise boş yer 1.6 gb kaldı sadece
ön inceleme videosu

Tepkiler: teknolojibaronu