iPhone kullananları hedef alan bir telefon sadece bu ama sırf microSD yok diyede genel parçaya kötü demem Note 4 kullananlar samimi bir şekilde şunu söylesin MicroSD olsa alacak mıydın? Tabiki hayır. Ben note 3'e sahibim ve gerekte duymuyorum. Benim için Note 4 ne kadar değişimi az ise Note 5'te öyle. Yazın başındada dediğim gibi Note 6'ya kadar devam
iPhone kullananları hedef alan bir telefon sadece bu ama sırf microSD yok diyede genel parçaya kötü demem Note 4 kullananlar samimi bir şekilde şunu söylesin MicroSD olsa alacak mıydın? Tabiki hayır. Ben note 3'e sahibim ve gerekte duymuyorum. Benim için Note 4 ne kadar değişimi az ise Note 5'te öyle. Yazın başındada dediğim gibi Note 6'ya kadar devam
bence öyle donanım zaten yeterli ve mağazada zaten üst düzeyde değiştirmek için gerek yok ama çok parası olanlar zaten senede 1 telefon değiştiriyor ona bişey diyemem
Ben şu note 5te ki touchwiz launcher'ı çok istiyorum iOS 7 de ki gibi perspektif büyütm var. İnşallah ketan bey yapar bana sadece note serisinin arayüzlerini yaparım benden s6 bekleme demişti kızmıştım adama
Note 5 inceledim az önce güzel telefon olmuş yanlız bir sürü gereksiz uygulama yoktu note 4 ve s6'da olan Digitürk gibi uygulamalar yok birde 4gb ram'dan ise boş yer 1.6 gb kaldı sadece
ön inceleme videosu