Çoğu dediğim öle değil birçok var. Ayriyetten eski modellerle plastik harici hemen hemen aynı tasarım hepsi bu tasarım bana S6'nın tasarımıyla aynı geldi A Serisi vardı aynı olan
hem herşeyi benziyor hemde pahalıya satıyorlar. bunu bu sene alsan seneye fiyatı yarı yarıya düşecektir çünkü üst model çıkacak. Yani zarar ediceksiniz
hem herşeyi benziyor hemde pahalıya satıyorlar. bunu bu sene alsan seneye fiyatı yarı yarıya düşecektir çünkü üst model çıkacak. Yani zarar ediceksiniz
Ben kar marjının çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Vergi de önemli etken tabiki ama bir örnek vereyim. Bir cihaz 2200 TL fiyattan piyasaya çıkıyor daha sonra 1800 TL düşüyorsa burada aşırı kar marjı var demektir.
Bence S6 Edge Plus, Note 5'ten daha güzel olmuş. S-PEN o arada ki farkı bu sefer kapatmaya yetmeyecek gibime geliyor. Edge yazılımsal özellikleride baya kullanışlı. İki cihazda 90 dakikada fulleniyormuş.
samsung akıllı telefonun piri olmuş artık fakat bir durum var akıllı telefonlar çıkalı kaç sene oldu daha yeni bu kadar iyi telefonlar üretmeye başladılar uzun lafın kısası yeni yeni ustalışıyor firmalar