Haber Samsung GALAXY Note 5 Concept Video

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung GALAXY Note 5 Concept Video
Concept'i bile muhteşem!!

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve sevinc KARACA

yeumyang

yeumyang

Moderator
samsung not serileri s serilerinden başarılı bence arkadaş not 2 kullanıyor telefonu cok begendigini söylemişti banada not 2 veya not 3 aldemişti ben mini telefon istedigim icin almamıştım

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
samsung not serileri s serilerinden başarılı bence arkadaş not 2 kullanıyor telefonu cok begendigini söylemişti banada not 2 veya not 3 aldemişti ben mini telefon istedigim icin almamıştım
Note daha çok android kullanıcısına hitap ediyor menüsü olsun knox sayaclari sifirlanabilir bakımdan. S bu sene daha çok iPhone kitlesini hedef aldığı için android ve samsung sevelere pek hitab edici değil. Donanım olarak çok iyi cihaz tabiki.

MaxipmaN

Üye
Note daha çok android kullanıcısına hitap ediyor menüsü olsun knox sayaclari sifirlanabilir bakımdan. S bu sene daha çok iPhone kitlesini hedef aldığı için android ve samsung sevelere pek hitab edici değil. Donanım olarak çok iyi cihaz tabiki.
note2nin sayacı sıfırlanamıyordu bir türlü, çözüm buldular mı bilmiyorum.

yeumyang

yeumyang

Moderator
şu samsung benim gibi mini telefon seven kullanıcılara şöyle güclü donanımlı pili 2 gün giden bir cihaz yapsa hemen alırım ama yok sony z3 compakt var bir mini ama güclü donanım güclü pil

lucifer66

Üye
Hala video nun etkisindeyim samsung da baya serilesti s6 daha yeni geldi derken note5 ama note serisini seviorum acaba nereye kadar gitcek hayirlisi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Hala video nun etkisindeyim samsung da baya serilesti s6 daha yeni geldi derken note5 ama note serisini seviorum acaba nereye kadar gitcek hayirlisi
Samsung her zaman böyleydi. S3 ile Note 2 arasındada zaman farkı böyleydi S4 Note 3 S5 Note 4 arasındada. Mart-Nisanda Galaxy S gelir eylül -ekimde Galaxy Note gelir.

PriZm

PriZm

Üye
Note serisi Samsung markası altında bir ayrıcalık bence.

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
3onur5

3onur5

Üye
samsung pişmanlıktır ama bu pişmanlık note serisi için geçerli değildir :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Eylül ayını bekliyorum ya Note 5 yada iPhone 6s :) bakalım ne özellik ve tasarımla gelecekler

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Başka bir marka ile ve farklı bir ara yüzle çıksa rekor satar
Isim olarak Samsung gayet güzel seri olarak şu seri olabilir

Samsung Galaxy Sharp corners
S serisindeki ovallemeyi tam dikdörtgen yapacak. Gerçi o zamanda onun bunun çakması muhabbeti başlar.

0MG90

0MG90

Üye
Sadece üstte Samsung yazan yeri beğendim o kadar kalan kısım kopya

xmustx

xmustx

Üye
:D güzel kopya

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Ben note 6 yı bekliyorum :D note 3 ten 6. seriye terfi edecegim :D