Note daha çok android kullanıcısına hitap ediyor menüsü olsun knox sayaclari sifirlanabilir bakımdan. S bu sene daha çok iPhone kitlesini hedef aldığı için android ve samsung sevelere pek hitab edici değil. Donanım olarak çok iyi cihaz tabiki.samsung not serileri s serilerinden başarılı bence arkadaş not 2 kullanıyor telefonu cok begendigini söylemişti banada not 2 veya not 3 aldemişti ben mini telefon istedigim icin almamıştım
note2nin sayacı sıfırlanamıyordu bir türlü, çözüm buldular mı bilmiyorum.Note daha çok android kullanıcısına hitap ediyor menüsü olsun knox sayaclari sifirlanabilir bakımdan. S bu sene daha çok iPhone kitlesini hedef aldığı için android ve samsung sevelere pek hitab edici değil. Donanım olarak çok iyi cihaz tabiki.
Samsung her zaman böyleydi. S3 ile Note 2 arasındada zaman farkı böyleydi S4 Note 3 S5 Note 4 arasındada. Mart-Nisanda Galaxy S gelir eylül -ekimde Galaxy Note gelir.Hala video nun etkisindeyim samsung da baya serilesti s6 daha yeni geldi derken note5 ama note serisini seviorum acaba nereye kadar gitcek hayirlisi
Başka bir marka ile ve farklı bir ara yüzle çıksa rekor satarNote serisi Samsung markası altında bir ayrıcalık bence.
Isim olarak Samsung gayet güzel seri olarak şu seri olabilirBaşka bir marka ile ve farklı bir ara yüzle çıksa rekor satar
Neyin kopyası? Hem cihaz bu değil concept'ini bile tahammül edemeyenler var.güzel kopya

Oo Note 3 almışsın bana demiyorsun ayıpBen note 6 yı bekliyorumnote 3 ten 6. seriye terfi edecegim
![]()

Oo Note 3 almışsın bana demiyorsun ayıp![]()
gizli silahları kim söylerki