SAMSUNG GALAXY NOTE 4'ten Ilk Bilgiler !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Sciondar

Sciondar

Üye
Bence tasarımı böyle olmaz

PriZm

PriZm

Üye
O konsept resim ta Note 2 çıktığında yapılmıştı.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
mehmettech

mehmettech

Üye
    Konu Sahibi
:) bu resmi örnek göstermişlerdi (baktığım sitede)

fk555897

fk555897

Üye
Böyle olursa çok güzel olur.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
isterse 10ghz işlemci olsun.samsung şu knox denilen saçmalıktan vazgeçmedigi sürece geliştiricilerin gözünde bu telefon hep düşük kalacaktır. tabiki bir süre sonra rom yükleyecek kullanıcılar için dem

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun

Massbattle

Üye
bu guzel ama oyle olmayacak mal samsung kasa kalitesi sırfır htc one gibi tasarim yapsa ozama samsung süper olur
Artık metal kasaya geçmesi lazım haklısın ama o zaman telefonun fiyatı uçuk olur adamlar haklılar teklonojiye para basıyolar böylece daha çok kullanıcı elde ediyolar ama ucuz bir metal karışımı bir madde kullansa daha iyi olacak gibi ayrıca bu tasarımı hiç beğenmedim s5 gibi bir tasarım yaparsa ve orta tuşta bir kaç değişiklik yaparsa süper olur.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Artık metal kasaya geçmesi lazım haklısın ama o zaman telefonun fiyatı uçuk olur adamlar haklılar teklonojiye para basıyolar böylece daha çok kullanıcı elde ediyolar ama ucuz bir metal karışımı bir madde kullansa daha iyi olacak gibi ayrıca bu tasarımı hiç beğenmedim s5 gibi bir tasarım yaparsa ve orta tuşta bir kaç değişiklik yaparsa süper olur.
Note 3 de 2200den cikti xperia z1de nasil oluyor?

Massbattle

Üye
note 3 le z1 bir mi :) (donanımı karıştırmayın herşey işlemci ram değildir..) gerçi donanımıda yüksek ve onun kasası tamamen plastik madde değil

fuko08

fuko08

Üye
Millet bana mı öyle geliyor yoksa bu "Akıllı telefon çılgınlığı" ölüyormu? Demek istediğim satışların azalması filan.

Takipçi Satın Al

Üst Alt