Samsung Galaxy Note 4 resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

MeeksTR

MeeksTR

Üye
Garanti dışı kalmaz ben milyon kez yaptım ama gene sen bilirsin.
Bunu ben yinede bir servisle görüşeyim :) onaylarlarsa yapabilirim :) yalnız bana internet üzerinden uygulama indiripte yapilabileceği söylenmişti ama ben sadece xda ile ilgili dil paketini kurabildim oda gereksiz türkçe ile alakalı olmayan bir dil oldu .s

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
1950 ise gene iyiymiş bize 2200 e nakit bıraktılar.

• Beğen
Tepkiler: CeRRaNo JoZAeF
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Siz Türkiyedekilerden bahsediyorsunuz değil mi? Çünkü ben note 4 satışa çıktığından beri takipteyim 2200 den aşağı düşmedi.

MeeksTR

MeeksTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Stock romlarda garanti girmez isterseniz 100 kere isimle stock rom kurum bir şey olmaz ama başka kaynaklı yazılımları kurarsanız garanti dışı kalır

• Beğen
Tepkiler: MeeksTR
MeeksTR

MeeksTR

Üye
Stock romlarda garanti girmez isterseniz 100 kere isimle stock rom kurum bir şey olmaz ama başka kaynaklı yazılımları kurarsanız garanti dışı kalır

Bu kod numarasında stock rom bulamadım.N 910C için farklı verisiyonunu yüklesem sıkıntı olur mu?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@MeeksTR Türkiye Firmware'i N910CQ diye geçiyor.

• Beğen
Tepkiler: MeeksTR
darkblademaster

darkblademaster

Üye
ön görünüşünde sadece kamerann çapı büyümüş ama arka taraf biraf s5 e kaymış gibime geldi kalemde sadece çizikler eklenmiş (samsung a göre pressure hassaiyeti 2 kat artmış)
htc bir şey kaybetmiyor sadece avantaj dediği kılıf ve kasası başka telefonlarda da olunca reklamı düştü şimdi htc metal kasa samsun laylon diyenler artık sustu veya iphonede parmak izi var diyenler sustu xperia da suya dayanıklılık var dediler s5 den sonra onlarda sustular yani samsung tüm markaların avantaj olarak nitelendirdiği şeyleri toplamaya başladı daa s pen altarnatifli bir telefon yok sadece samsung galaxy note tablet ve phabletler)
s5 in su geçirmezliği sony nin telefonları kıyaslanamaz bile o s5ten ne çekti be samsung kullanıcıları :-)) samsung un tek kendine özel kalemi var gerisi hep diğer markalardan kopya su geçrmexlik sony den parmak izi iphone dan yeni telefonda çıkardı s6 artık iphone özenmiyo demeyin yeter adamlar açık açık gösterdi tasarımlarını kimden özendiklerini :-))

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Suya dayanıklılığında özenti olduğunuda ilk defa senden duyuyorum enteresan...

PriZm

PriZm

Üye
s5 in su geçirmezliği sony nin telefonları kıyaslanamaz bile o s5ten ne çekti be samsung kullanıcıları :-)) samsung un tek kendine özel kalemi var gerisi hep diğer markalardan kopya su geçrmexlik sony den parmak izi iphone dan yeni telefonda çıkardı s6 artık iphone özenmiyo demeyin yeter adamlar açık açık gösterdi tasarımlarını kimden özendiklerini :-))
Dur senin göremediğin yada görmek istemediğin Samsungdan çalınan "kopyaları" yazayım istersen.

UPSM = Ultra Stamina
Multiwindow = Direkt LG de aynısını yaptı.
Akıllı Bekleme = LG de de aynen var.
Kamera modları = LG & Sony ikiside "çaldı"
Touchwiz ve çoğu özelliği = LG arayüzü

Daha sayayımmı?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
darkblademaster

darkblademaster

Üye
Suya dayanıklılığında özenti olduğunuda ilk defa senden duyuyorum enteresan...
Araştırmadındandır ;)
Dur senin göremediğin yada görmek istemediğin Samsungdan çalınan "kopyaları" yazayım istersen.
Samsungdan çalınmadı demedim kardeşim gören samsung cio su falan sancak bi sakin ol elini yüzünü yıka sadece o özelliklerde sanki hep onda varmış gibi konuşulmuş cevabım onlara ;)

UPSM = Ultra Stamina
Multiwindow = Direkt LG de aynısını yaptı.
Akıllı Bekleme = LG de de aynen var.
Kamera modları = LG & Sony ikiside "çaldı"
Touchwiz ve çoğu özelliği = LG arayüzü

Daha sayayımmı?

darkblademaster

darkblademaster

Üye
Sen hâlâ orda mısın birader :))

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@~N.A.W.Y~ hayırlı olsun Note 4 almışsın :D 5'i bekleseydin keşke :D sende batarya kit'i kullanıyorsan orasını bilmem :D

Üst Alt