xmustx
Üye
Katılıyorum. Adam haklı beyler.Soz konusu note serisi olunca piyasadaki tum android cihazlari deler gecer
şarjı ne kadar gidiyor 1günü rahat çıkarıyormuUzun yıllardır iphone faniydim isletim sisteminden tutta kullanilan malzemeye kadar takip ederdim . İphone 6'da ekran buyuklugunden baska hic bir sıcrama goremedigim icin ve iphone 6'da ne yapabiliyosam 4-4s-5-5s'de de gayet guzel yapilabiliyorum 6 bana buyuk bir ayricalik getirmedi o yuzden baska telefona gecmek istiyodum her zaman android isletim sistemli telefonlarda favorim note serisiydi ve son 1 hafta icerisinde aldim kullaniyorum gayet memnunum en cok sevdigim ozelliklerinden biri parmak izi okuma ozelligi ve s-pen oldu onun disinda zaten iphonedan cok cok farkli yonleri var note 4 gecmeme sebep olan ozelliklerden biride metal cerceveye samsungun gecis yapmasi oldu . Eski note serilerine gore daha bir kaliteli hissi veriyor . Telefon gayet hizli gayet kullanisli ios'dan androide gecmek pek zorluk cikarmadi . Fiyat olarakta iphone gore cok uygun oldugunu soyleyebilirim . Herkese tavsiye ederim . Telefon hakkinda sorulariniz olursa cevap verebilirim .
Yok hayir kardesim aslında kullanimina bagli ben hep sosyal medya uygulamalarindayim face twitter vine iste aksama kadar dayaniyo sonra ek takviye istiyoşarjı ne kadar gidiyor 1günü rahat çıkarıyormu
Ben 1812 liraya aldim ustelik yaninda sim karti ve gamepad hediyeli olaraknote 4 bizdeuygunda 1930 tl
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bendeki model SM-N910C Serisi. Telefon yeni olduğu için odin işlemi uygulayıp garanti dışı bırakmak istemem@MeeksTR sammobile/firmware den N910CQ yaz arat ve Türkiye firmware'ini indir odinden AP kısmını seçerek kur. Açtığında direk zaten seni Türkçe karşılayacak.
Herkerde değil tabiki. Şuan bu telefon yurtdışında birçok yerde en düşük 1900 lira değerinde, buna korede dahilYurt dışı her zaman daha ucuz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?