SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Sponsorlu Bağlantılar

csbaz

csbaz

Üye

%11'lik dilime sahip olan şey neden bu kadar pili kullanıyor? Sebebini ve çözümünü bilen varsa sevinirim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Evet 6.0.1 Polonya ve Türkiye romu sorunsuz yükleniyor ama Arabistan ve Vietnam romu yüklenmiyor, bahsettiğim hatayı veriyorlar.

Suudi arabistan romu bende de yüklenmedi, hata verdi.

csbaz

csbaz

Üye
@Ferzan HydROM'un ön kamerası çalışıyor mu?

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
@Ferzan HydROM'un ön kamerası çalışıyor mu?

Evet çalışıyor

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

csbaz

csbaz

Üye
Evet çalışıyor

Biliyorsanız tüm çalışmayan şeyleri kısaca soyler misiniz? İngilizce seviyem pek iyi değil ve kurmayla alakalı bir değişik şey varmidir?

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Biliyorsanız tüm çalışmayan şeyleri kısaca soyler misiniz? İngilizce seviyem pek iyi değil ve kurmayla alakalı bir değişik şey varmidir?

Parmakizi çalışmıyor
Always on display çalışmıyor
Touchwiz de menü geçiş efektinde biraz sıkıntı var bildiklerim bu kadar
Yükleme işi
Telefonu rootla
Twrp 3.0.2.0 yükle
Hydrom 1.2 yükle
Beta doayaları var onları da sırasıyla üstüne kuruyorsun
Update zip 2.76 yükle
İstediğin kerneli yükle

csbaz

csbaz

Üye

Android OS'un bu kadar kullanma sebebi nedir?

csbaz

csbaz

Üye
Parmakizi çalışmıyor
Yükleme işi
Telefonu rootla
Twrp 3.0.2.0 yükle
Hydrom 1.2 yükle
Update zip 2.76 yükle
İstediğin kerneli yükle

Update.zip 2.76 adlı dosyayı nereden bulabilirim ?

Edit : Supersu 2.76 güncellemesinden bahsettiniz galiba,bende yüklüymüş zaten sıfır sıkıntı. :D

Son düzenleme:
csbaz

csbaz

Üye
Merhaba,XDA Developers sitesinde MIUI7 adında bir ROM bulunuyor ama bir şey dikkatimi çekti ; ROM 4.4.4 Kitkat üzerine kurulu ama ben 6.0.1 kullanıyorum.

ROM'u yüklersem cihazım brick olur mu ? Bunu merakımın sebebi stock yazılımda 6.0.1 yazılımının altına inemememizden kaynaklanıyor.

sevince1971

Üye
bendekı kostum room sayet garantı ıle sıkıntın yoksa denemenı tavsıye ederım.hanıbase room ve kernel olaak
Perseus-Halaszk-universal5433 tavsıye ederım.

%11'lik dilime sahip olan şey neden bu kadar pili kullanıyor? Sebebini ve çözümünü bilen varsa sevinirim.

Merhaba,XDA Developers sitesinde MIUI7 adında bir ROM bulunuyor ama bir şey dikkatimi çekti ; ROM 4.4.4 Kitkat üzerine kurulu ama ben 6.0.1 kullanıyorum.

ROM'u yüklersem cihazım brick olur mu ? Bunu merakımın sebebi stock yazılımda 6.0.1 yazılımının altına inemememizden kaynaklanıyor.

yukleme.kostum romlarda neyın ustune yukleyecegınız acık acık belırtılmıstır.sıkıntı yasayabılırsınız.4.4.4 ıse.sadece o surumdekı telefona yuklenır.
Parmakizi çalışmıyor
Yükleme işi
Telefonu rootla
Twrp 3.0.2.0 yükle
Hydrom 1.2 yükle
Update zip 2.76 yükle
İstediğin kerneli yükle

sunu denemenı tavsıye ederım suana kadar bır sıkıntı yasamadım pıl oldukca ıyı ısınma oldukca dusuk.denemekte fayda var.
bu room buda kernel:
bendekı kostum room sayet garantı ıle sıkıntın yoksa denemenı tavsıye ederım.hanıbase room ve kernel olaak

yukleme.kostum romlarda neyın ustune yukleyecegınız acık acık belırtılmıstır.sıkıntı yasayabılırsınız.4.4.4 ıse.sadece o surumdekı telefona yuklenır.

sunu denemenı tavsıye ederım suana kadar bır sıkıntı yasamadım pıl oldukca ıyı ısınma oldukca dusuk.denemekte fayda var.
bu room buda kernel:
room yuklerken kesınlıkle sunlara dıkkat edın:once rehber resım vs.yedegını alın.vaktınız varsa komple yedek alın.ve kesınlıkle cıhazınız modelı ve serı numarasını bır yere kaydedın.yuklemede unlem ısaretı ıle karsılasırsa dırek download moda gecıp kıes ıle uretıcı yazılımı yukseltme ıslemı yapın.herseyden onemlısı sabırlı olun...
1.kesınlıkle yuklenmesı gereken surume yukleme yapın
2.kostum romlar dırek hafıza kartından yukleme yapılır.
3.yukleme oncesı twrp veya philzrecovery ıle genel bır temızlık yapın.
4.yuklenecek roomlarda sıze boot ve modem verılmıse once boot dosyası odınle yuklenir!!!.yukleme oncesıde sadece boot dosyası yuklenecekse odınden auto reboot (ısaretlı tiki) secenegını kaldırın.yukleme bıtınce telefonu manuel kapatın wıpe (temızlık) ıslemı yapmadan dırek kuruluma gecın.
5.bazı kostum roomlar google gaps ayrı verır sonzamanlarda dırek rooma gopmuyorlar artık varsa gaps yuklemeyı unutmayın.
6.yukleme ıslemı basladı ve bıttı.telefon acılıyor ama samsung yazısında takıldı kaldı...!!!! bekleyın acele etmeyın kostum roomlar cok cokkkkk uzun surebılır ılk baslangıcta.bekleyın 30 dakıka 40 dakıka .acelecı olmayın...
7.uzun sure 30 dakıka-40 dakıka bekledınız sonuc olumsuz ıse.kapatın recovery mode gelın wıpe ıslemlerını yapın.olmadı ıse bır yerde hata yaptınız veya yanlıs yukledınız ılk acılısta beklemedınız...en bastan aynı ıslemlerı tekrar edın.kolay gelsın.unutmayın hıcbır kımse ve sıte yapılan bu ıslemlerden sorumlu tutulamaz.sorumluluk tamamen kullanıcıya aıttır.yapılan ıslem uretıcı fırma tarafından onaylanmayan ıslemlerdır.garantınız devre dısı kalır.!!

csbaz

csbaz

Üye

bu room buda kernel:

room yuklerken kesınlıkle sunlara dıkkat edın:once rehber resım vs.yedegını alın.vaktınız varsa komple yedek alın.ve kesınlıkle cıhazınız modelı ve serı numarasını bır yere kaydedın.yuklemede unlem ısaretı ıle karsılasırsa dırek download moda gecıp kıes ıle uretıcı yazılımı yukseltme ıslemı yapın.herseyden onemlısı sabırlı olun...
1.kesınlıkle yuklenmesı gereken surume yukleme yapın
2.kostum romlar dırek hafıza kartından yukleme yapılır.
3.yukleme oncesı twrp veya philzrecovery ıle genel bır temızlık yapın.
4.yuklenecek roomlarda sıze boot ve modem verılmıse once boot dosyası odınle yuklenir!!!.yukleme oncesıde sadece boot dosyası yuklenecekse odınden auto reboot (ısaretlı tiki) secenegını kaldırın.yukleme bıtınce telefonu manuel kapatın wıpe (temızlık) ıslemı yapmadan dırek kuruluma gecın.
5.bazı kostum roomlar google gaps ayrı verır sonzamanlarda dırek rooma gopmuyorlar artık varsa gaps yuklemeyı unutmayın.
6.yukleme ıslemı basladı ve bıttı.telefon acılıyor ama samsung yazısında takıldı kaldı...!!!! bekleyın acele etmeyın kostum roomlar cok cokkkkk uzun surebılır ılk baslangıcta.bekleyın 30 dakıka 40 dakıka .acelecı olmayın...
7.uzun sure 30 dakıka-40 dakıka bekledınız sonuc olumsuz ıse.kapatın recovery mode gelın wıpe ıslemlerını yapın.olmadı ıse bır yerde hata yaptınız veya yanlıs yukledınız ılk acılısta beklemedınız...en bastan aynı ıslemlerı tekrar edın.kolay gelsın.unutmayın hıcbır kımse ve sıte yapılan bu ıslemlerden sorumlu tutulamaz.sorumluluk tamamen kullanıcıya aıttır.yapılan ıslem uretıcı fırma tarafından onaylanmayan ıslemlerdır.garantınız devre dısı kalır.!!
Bu işlerde 5. Yılımı dolduruyorum,dediklerinizi en son 2012'de okumuştum. [emoji23] Ben sadece tahmin yürütemedim bir an ondan dolayı sordum.

okanki

okanki

Üye
Arkadaşlar belki daha önce sorulmuştur bilmiyoeum ama. Note 4 cihazımda batarya yuzde 25 30 civarıdayken bazen 20 deyken hemen kapanıyor.Rom en son olan türkiye romu.sizde de aynı sorun varmı? Ne yapmam gerekir.Sarj doldururken de bazen yuzde 80 ile 90 arasında kalıyor tam dolmuyor. Ama bazen yapıyor onu.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar belki daha önce sorulmuştur bilmiyoeum ama. Note 4 cihazımda batarya yuzde 25 30 civarıdayken bazen 20 deyken hemen kapanıyor.Rom en son olan türkiye romu.sizde de aynı sorun varmı? Ne yapmam gerekir.Sarj doldururken de bazen yuzde 80 ile 90 arasında kalıyor tam dolmuyor. Ama bazen yapıyor onu.
Bende de aynı sorun vardı telefonu garantiye verdim batarya değiştirdiler

vahitceylan135

vahitceylan135

Üye
Bende de aynı sorun vardı telefonu garantiye verdim batarya değiştirdiler

sorunun aynısı bende de var servise gittim garantiye bırakmanız gerek diyor yaw arkadaş al pili geç ölç neden bir hafta telefonsuz kalayım ki bu telefonlar 2 yılı doldurmadan batarya ömrünü yitiriyor

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
sorunun aynısı bende de var servise gittim garantiye bırakmanız gerek diyor yaw arkadaş al pili geç ölç neden bir hafta telefonsuz kalayım ki bu telefonlar 2 yılı doldurmadan batarya ömrünü yitiriyor
2 saat içinde pili değiştirip verdiler bana telefonumu

csbaz

csbaz

Üye
Aynı soruyu bende sormuştum ; bataryanın orjinalini samsung mağazasından olaşabilir miyiz ?

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Aynı soruyu bende sormuştum ; bataryanın orjinalini samsung mağazasından olaşabilir miyiz ?
Samsung servis veya mağazalarından alabilirsin

csbaz

csbaz

Üye
Samsung servis veya mağazalarından alabilirsin

Teknoloji mağazalarına nazaran fiyatları çok fark ediyor mu ?

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Teknoloji mağazalarına nazaran fiyatları çok fark ediyor mu ?

Fiyatı fark ediyor tabi en azından orjinalliğinden için rahat

okanki

okanki

Üye
Bugün Avcılar samsung servisine gittim. Bataryam yüzde 30 dan direk sıdıra iniyor ve çok çabuk bitiyor diye. Bırakmam gerektiğini ve 3-7 gün süreceğini söylediler. Bende Denizli de ikamet ettiğim için alamam diye bırakmadım. Bu kadar uzun sürer mi. Ayrrıca kullanmam için telefon vermeleri gerekmez mi ben 7 gün telefonsuz ne yaparım.

Üst Alt