Ferzan
Üye
Telefona zararı mı olur acaba diye düşündüm en sona bırakılma sebebi:-)Bir sebebi yok genelde öyle oluyor ben de o yüzden öyle dedim istersen bootloader'ı flashla şimdi telefon açılacak mı bak.
Telefona zararı mı olur acaba diye düşündüm en sona bırakılma sebebi:-)Bir sebebi yok genelde öyle oluyor ben de o yüzden öyle dedim istersen bootloader'ı flashla şimdi telefon açılacak mı bak.
Yedeklerini aldıktan sonra kolay kolay bişey olmazTelefona zararı mı olur acaba diye düşündüm en sona bırakılma sebebi:-)

Ben bunu kullanıyorum gayet sağlam ve gerçekten koruyor cihazı.Bir bak istersen.Kılıf sorununu nasıl çözdünuz arkadaşlar.s wiew almıştım ama kaba gösterdiği için cikarttim. Bana sadece çerçeveyi saracak ince bir kılıf lazım?
Sen romu kurmaya baslarken hicbisi yapma direk romu kur kendi icinde wipeleri rom yapiyor bende oyle yaptiydim telefon acilmadi.Wipe seçeneklerinde sd kart ismi geçiyordu sd kartı silmesinden korktum yapmadım:-)
Tesekkur ederim metot 1 ve 2 olarak kurulumlar ayrilmista hicbisi anlamadim sen sesli bi video cekebilirmisin ya screen recording den felanLinkini vereceğim konuda açıklama ve indirme linkleri mevcut.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu da temanın linki.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlk seçenek base olarak alınan temaları tema mağazasından indirip recoveryden zip olarak kurmak.Bu eski temalar için geçerli şuan konunun sahibi temaları güncelliyor ve apk olarak sunuyor.İkinci seçenek ise apk olarak kurup disable service uygulamasından temaları deaktif etmek.Böylece 5 dk sonra orijinal temaya dönüş yapmayacak.Bu arada apk olarak kurulan temalar tek bir apk olduğu için öteki dosyaları kurması zaman alıyor 1 2 dk içinde kuruluyor ve temalar bölümünden seçilebiliyor.Temayi aktif ettikten sonra bu dediğim deaktif etme işlemini yapmanız lazım.Tesekkur ederim metot 1 ve 2 olarak kurulumlar ayrilmista hicbisi anlamadim sen sesli bi video cekebilirmisin ya screen recording den felan
Orijinal roma dönüş yapabilirsin.arkadaşlar dün farkına vardım hiçbir sensör çalışmıyor. ne yapabilirim? fab. ayarlarına geri döndüm düzelmedi.
orjinal stock rom zaten daha önce root bile atmadım..Orijinal roma dönüş yapabilirsin.
E nerden vardın bu kanıya?Sensörleri kapatmış olabilirsin ayarlardan bir bak dostumorjinal stock rom zaten daha önce root bile atmadım..
sensörler açık dostum *#0*# den sensörlere baktığımda fail yazıyor. servis yolu göründü galiba.E nerden vardın bu kanıya?Sensörleri kapatmış olabilirsin ayarlardan bir bak dostum
Yazılımsal bir sorun değil gibi.Dediğin gibi sen bir servise sor dostum.Root bile olmayan telefonda yazılımsal olarak çok bişey yapamazsın.Büyük ihtimalle donanımsal bir sorun.sensörler açık dostum *#0*# den sensörlere baktığımda fail yazıyor. servis yolu göründü galiba.
yardımın için çok teşekkür ederim dostum. cihaz ithalat garantili, bu yüzden iyice pert edip gönderirler diye korkuyorum.. eğer memnun kalmazsam telefondan soğuyabilirim. neden böyle yaptığını da anlayamadım. herkes çok beğenip modelini soruyordu nazar değdi sanırsam..Yazılımsal bir sorun değil gibi.Dediğin gibi sen bir servise sor dostum.Root bile olmayan telefonda yazılımsal olarak çok bişey yapamazsın.Büyük ihtimalle donanımsal bir sorun.
Estağfurullah ne demek.Umarım yazılımsal çıkar da kolay halledilir sorun.Dediğin gibidir belki de.Geçmiş olsun dostum.yardımın için çok teşekkür ederim dostum. cihaz ithalat garantili, bu yüzden iyice pert edip gönderirler diye korkuyorum.. eğer memnun kalmazsam telefondan soğuyabilirim. neden böyle yaptığını da anlayamadım. herkes çok beğenip modelini soruyordu nazar değdi sanırsam..
hangi kernel?
Erobot v11.1