SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Android işletim sisteminin sahibi google, henüz bu güncellemenin tarihi ile ilgili kesin bir bilgi paylaşmış değil; ancak bu çeyreğin sonuna doğru piyasada olacağını daha önce söylemişti.

Android 6.0 Marshmallow’un çıkış tarihi yaklaştıkça da Google’ın partnerleri yani diğer ndroid işletim sistemi kullanıcıları, güncelleme için sıraya girmeye ve cihazlarını da bu güncelleme için hazırlamaya başladılar.

Güncelleme için en erken davranan firmalardan biri samsung oldu ve Android 6.0 Marshmallow güncellemesini alacak olan cihazlarını açıkladı

Samsung’un belirttiğine göre ilk aşamada güncelleme alacak olan cihazlar aşağıdaki gibiyken söz konusu modeller Samsung’a ait olunca adeta denizde kum Samsung’da model göziyle bakıyoruz. Bu da aşağıdaki listeyi oldukça kısa gösteriyor gözümüze.

Eğer cihazınız aşağıdakilerden biri değilse hemen telaşa kapılmayın, Samsung ürün yelpazesiniinceleyip bu listeye yeni cihazlar da katmak için çalışmaya devam ediyor. (belli de olmaz; ama insanın “Galaxy S5’e gelmeyecek de bana mı gelecek bu güncelleme” diyesi geliyor)
  • Galaxy Note 5
  • Galaxy Note 4
  • Galaxy Note 4 Duos
  • Galaxy Note Edge
  • Galaxy s6 Edge+
  • Galaxy S6 Edge
  • Galaxy S6
  • Galaxy S6 Duos
  • Galaxy Alpha
  • Galaxy Tab A

• Beğen
Tepkiler: karakartal44

csbaz

csbaz

Üye
Android işletim sisteminin sahibi , henüz bu güncellemenin tarihi ile ilgili kesin bir bilgi paylaşmış değil; ancak bu çeyreğin sonuna doğru piyasada olacağını daha önce söylemişti.

Android 6.0 Marshmallow’un çıkış tarihi yaklaştıkça da Google’ın partnerleri yani diğer işletim sistemi kullanıcıları, güncelleme için sıraya girmeye ve cihazlarını da bu güncelleme için hazırlamaya başladılar.

Güncelleme için en erken davranan firmalardan biri oldu ve Android 6.0 Marshmallow güncellemesini alacak olan cihazlarını açıkladı

Samsung’un belirttiğine göre ilk aşamada güncelleme alacak olan cihazlar aşağıdaki gibiyken söz konusu modeller Samsung’a ait olunca adeta denizde kum Samsung’da model göziyle bakıyoruz. Bu da aşağıdaki listeyi oldukça kısa gösteriyor gözümüze.

Eğer cihazınız aşağıdakilerden biri değilse hemen telaşa kapılmayın, Samsung ürün yelpazesiniinceleyip bu listeye yeni cihazlar da katmak için çalışmaya devam ediyor. (belli de olmaz; ama insanın “Galaxy S5’e gelmeyecek de bana mı gelecek bu güncelleme” diyesi geliyor)
  • 5
  • Galaxy Note 4 Duos
  • Galaxy Note Edge
  • Edge+
  • Galaxy S6 Edge
  • Galaxy S6
  • Galaxy S6 Duos
  • Galaxy Alpha
  • A
Lollipop guncellemesinin note 2 ye verilecegi kesin olarak samsung da paylasilmisti ama birkac hafta sonra karardan donduler ? O gunden bu gune ben bu samsung un guncelleme listesine inanmiyorum.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Lollipop guncellemesinin note 2 ye verilecegi kesin olarak samsung da paylasilmisti ama birkac hafta sonra karardan donduler ? O gunden bu gune ben bu samsung un guncelleme listesine inanmiyorum.
Note4 henüz 1 yılını doldurmamış bir cihaz ve sıradaki güncellemeyi almaz diyorsun mantıklı mı sence ?

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
2 yıla kadar kesin güncelleme desteği vermesi gerekir

• Beğen
Tepkiler: karakartal44
csbaz

csbaz

Üye
2 yıla kadar kesin güncelleme desteği vermesi gerekir
12 ay guncelleme destagi kesin var sonrasi keyiflerine kalmis.Samsung u herkes biliyor zaten 1 yil gecince dalga geciyor herkesle vercez vermicez.Kardes bosuna 6.0 umidi yapma gelmeyecek.

wwwhmz

wwwhmz

Üye
12 ay guncelleme destagi kesin var sonrasi keyiflerine kalmis.Samsung u herkes biliyor zaten 1 yil gecince dalga geciyor herkesle vercez vermicez.Kardes bosuna 6.0 umidi yapma gelmeyecek.
18 ay değil miydi?

csbaz

csbaz

Üye

Note 5 portu cok yakinda bizlerle arkadaslar simdiden hayirli ugurlu olsun.

• Beğen
Tepkiler: Ferzan

MaxipmaN

Üye
sene 2015 hala samsung alan mı var

csbaz

csbaz

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
En kaliteli android telefon samsung da var birde sony de digerleri adam olmaz.Samsung un tek problemi arayuz ve guncelleme hala halledemediler.
lg fena değil gibi, sony kendini toplayamıyor dediğin gibi saçma saçma politikalar izledi, htc desen hayır yok
lumia desen mağaza yok, ıphone desen araba parası
sanırım gene koreli bi telefon alıcam :(

T.serdar

Üye
Alicaksan en son cikani alcan yoksa kasa kasa durur telefon:D

mkkara28

Üye
Arkadaşlar merhaba yardımlarınızı bekliyorum Samsung Galaxy note 4 telefonum var telefonu ilk açtığımda sorun olmuyor ama belli bir zaman geçtikten sonra gelen arama olduğunda gelen arama sesi yerine titreşim oluyor ve resimde ki görüntü yazıyor,bu konuda bana yardımcı olabilecek biri olursa çok memnun olurum.

tugrul_27

tugrul_27

Üye
Root var mı telde yoksa arama kaydı kullanıyormusun

tugrul_27

tugrul_27

Üye
Bi wipe yap komple sonuç yine aynı mı bak bakalım

Koradam

Üye
1450 guzel fiyat kardes bence al derim.Yazilim destegi bitti artik gelmez buna guncelleme.5.0.1 geldi 5.1.1 geldi tamam artik vermezler.Ama 5.1.1 stabil 3 sene rahat kullanirsin clhazi.
Sacma sapan yanıtlar verme Note 4 android 7 ye kadar offical olarak zorlar

askımm

Üye
İyide 5.0.1 vea 5.1 bunlar lolipop icin ara srüm deyilmi yani 6 gelmesi lazim bnce yoksa 5.01 vea 5,1 olmus önemli dill... Bna gre

Üst Alt