Whatsapp plus u kullanırsan ban yiyorsun.Uğraşmaya değmez.Arkadaşlar merhabaNote 4e root yapmadan whatsapp plus yukleyemezmiyim yaa?
WhatsMapp Solo 'yu kur.Arkadaşlar merhabaNote 4e root yapmadan whatsapp plus yukleyemezmiyim yaa?
TeşekkürlerWhatsMapp Solo 'yu kur.
bu iyi olduTasarım dışında beni çekecek özellik bulamadım 4ten 5e geçmemNote 4 ten note 5 e geçecek varmı.
Upgrade için hiçbir önemli neden yok. Hatta bazı kullandığım özellikler azaltıldığından benim için downgrade bile sayılır.Note 4 ten note 5 e geçecek varmı.
S6 edge plus, note 5, s6 vs. Bu serileri öneririm devrim nitelikteBen şuan lg g2 kullanıyorum yeni bi telefon alacağım g4 düşünüyordum ama daha önce amoled ekran kullandığım için ıps lcd ekranı sevmiyorum çok soluk ve cansız geliyor.amoled ekranı da sadece samsung kullanıyor bu durumda s6,s5 veya note4 seçenekleri var siz ne dersiniz?
Note 4.Ben şuan lg g2 kullanıyorum yeni bi telefon alacağım g4 düşünüyordum ama daha önce amoled ekran kullandığım için ıps lcd ekranı sevmiyorum çok soluk ve cansız geliyor.amoled ekranı da sadece samsung kullanıyor bu durumda s6,s5 veya note4 seçenekleri var siz ne dersiniz?
S-PEN'in dahil olduğu listede alternatif olmaz.Ben şuan lg g2 kullanıyorum yeni bi telefon alacağım g4 düşünüyordum ama daha önce amoled ekran kullandığım için ıps lcd ekranı sevmiyorum çok soluk ve cansız geliyor.amoled ekranı da sadece samsung kullanıyor bu durumda s6,s5 veya note4 seçenekleri var siz ne dersiniz?