yardımcı olduğunuz için teşekkürler.Kimsede çalışmıyor galiba o özelliklet note 4 lerde ya yok yada sorunlu. Hızlı şarjın bataryaya zararı olmaz heralde ona göre bayaryayı yapmışlardır bu arada 5.0 da şarj daha uzun gidiyor
5.0.1'e güncellendikten sonra tekrar deneyeceğim olmadı araştırırım elbet vardır bir çözümü 
telefonla birkaç gün zaman geçireyim aramaya başlarım. eğer düzeltmeyi başarırsam burada paylaşırımTek çözüm sunulmuş note 4 hide settings uygulamsı o da işe yaramıyor umarım sen bulursun![]()

işte bendeki sıkıntı yere doğru tuttuğumda kamera lensinin istenilen seviyeye gelmesi biraz zaman alıyor ama yukarıya doğru tutuyorsam hiç bir sıkıntı yok direk net bir şekilde açılıyor bu yavaşlama neden oluyor bir türlü anlamadımcevabın için çok teşekkürler. videolarını seyrettim bnde öyle bir sorun olmuyor.telefonu sallayınca lens bir yandan diğer yana oynıyor. birde şunu farkettim kamerayı açınca odak için kendi istenilen seviyeye getiriyor.Kapatınca yere doğru tutuyorsam telefonu kamera camına geliyor.Pek anlam veremedim garip geliyor bana böyle bir durum kendini sabitlese her kullanımdan sonra daha iyi olurmuş.
Odaklanmayı diyorsan aynı sorun bende de var kamera yere bakarken açtığımda odaklanması uzun sürüyor ama yukarı kaldırınca anında odaklanıyor.işte bendeki sıkıntı yere doğru tuttuğumda kamera lensinin istenilen seviyeye gelmesi biraz zaman alıyor ama yukarıya doğru tutuyorsam hiç bir sıkıntı yok direk net bir şekilde açılıyor bu yavaşlama neden oluyor bir türlü anlamadım
ya sonunda bu sitede benimle aynı sıkıntıyı çeken birisine rastladım üstadım daha önce neden konuma cevap vermediniz yaOdaklanmayı diyorsan aynı sorun bende de var kamera yere bakarken açtığımda odaklanması uzun sürüyor ama yukarı kaldırınca anında odaklanıyor.
bende bu sorun sadece benim telefonumda mı diye kafayı yiyordum
önceleri proğramsal diye tahmin ediyordum ama sonradan donanımsal olduğunu anladım telefonu servise vermek istemiyorum çünkü içini açıp kamerasını değiştiriyorlar siz bu sorunla ilgili bir araştırma yaptınız mı nasıl çözeceğimizle ilgili bu olay çok canımı sıkıyor acil bir fotoğraf çekmek istediğimde rezil oluyorumkardeş ben o özelliği göremedim ya dolayısıyla test edemedim erişebilirliğin içinde değilmiydi o ayarKimse smart pause yada scroll sensörlerini kullanmıyor mu sorun bizde ni genel mi acaba ?
O kadar oyun oynamama ragmen neredeyse hic isinmadi isinsa bile cok hissettirmiyor. [emoji4]Arkadaşlar note 4 almayı düşünüyorum fakat cihazın güncelleme yaparken int kullanımında dahi fazlasıyla ısındığından ve şebeke sıkıntısı olduğundan bahsetti birkaç kişi.Böyle bir sorun var mı almalımıyım yardımlarınızı rica ederim.
