Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ
Sponsorlu Bağlantılar
_ardaa
Üye
Kies görmedi güncellemeyi güncelleyin de bilgi verin.
CrazyHunter
Üye
910c modeline güncelleme geldi mi ? Bilgisi olan ?
_ardaa
Üye
Güncelleme sadece ota üzerinden galiba telden kontrol edin Türkiye modellerine verilmeye başlanmış.
sevinc KARACA
Üye
Bende kontrol ettim.cihazı turkcell den almıştım ama.güncelleme yok hala
Bende Suudi Arabistan dan almıştım aynı modelden Acaba aynı anda mı gelir güncelleme ?
_ardaa
Üye
Ah şu firmalar avea dan almış arkadaş 910H kies de ETC yazıyor baktım afrika imiş. Turkcell fe kimbilir nerden getirtmiştir.
mehmetulu4444
Üye
sevinc KARACA
Üye
Benim model SM-N 910CQ
Sent from my SM-N910C using MaxiCep mobile app
_ardaa
Üye
CQ ise alabilmen lazım güncelleme kies ile bağlayıp model numarasına bak sonda TUR yazıyor mu. Şuan wifi üzerinden iniyor güncellemeler
sevinc KARACA
Üye
Tamam bakicamops:
sevinc KARACA
Üye
TRC yazıyor
_ardaa
Üye
Bulamadım o modeli, sırayla dağıtılıyormuş(muş) öyle dedi samsung twitter hesabından, ayarlardan yazılım güncellemeden denedin mi bitek oradan oluyor şuan.
sevinc KARACA
Üye
HIM tamam teşekkür ilginize Evet ya yazılım güncelleme otomatik yaptım Wi-Fi bağlandığında da yuklensin diye ama.kontrol ettim simdi en son yazılım yüklendi diyor ops:
_ardaa
Üye
Rica ederim, bugün yarın gelmezse o zaman biraz daha bekletecek gibi görünüyor sizinkileri.
sevinc KARACA
Üye
Him :confused:
_ardaa
Üye
Güncellendi fena olmamış gibi dalvik tamamen aradan çıktı mı acaba. Gözle görülür değişiklikler var bildirim paneli değişmiş hoş olmuş