Anil-D
Üye
Tema destegi geldimi pek alaGüncelleme ayrıntılarını ss olarak koymuş zaten Ferzan oradan bakabilirsin Anıl.
Tema destegi geldimi pek alaGüncelleme ayrıntılarını ss olarak koymuş zaten Ferzan oradan bakabilirsin Anıl.
Konu hakkında yazılan bir bilgi olmadığına göre yok demek ki.Tahmin ediyorum bir daha ki güncellemede gelir.Tema destegi geldimi pek ala
yükledikten sonra wipe yapmadım ama yok şimdilikTema destegi geldimi pek ala
note 3 de bile var tema destegi s6 touchwizini vermez yav cok gec gelir odaS6 arayüzünde tema desteği var o yüzden yeni touchwiz note 4 için gelir büyük ihtimalle tema desteği de gelir haliyle.
Garanti disi kalir gerci onu da cozmenin yolunu buluyorlar ama. Polonya yuklersen guncelleme polonyaya gelince sende alirsin.Bir şey sormak istiyorum note 4. Polonya sürümü yüklersem yazılım güncellemesi bir daha alamaz miyim.bir de garanti dışı kalıyormu
Sent from my SM-N910C using MaxiCep mobile app
Bu Güncelleme de olup Polonya Güncellenmesinde olmayan ne varGalaxy note 4 n910h modeli için son çıkan n910c güncellemesi uyarlanıp xda sitesinde paylaşılacakmış
Polonya için son çıkanı n910h ye uyarlıyacak içinde 1-2 dosya değiştirmek yeterli oluyorBu Güncelleme de olup Polonya Güncellenmesinde olmayan ne var
Beklemek daha mantıklı bizlere de gelmesi yakındır riske gerek yok ustelik uzun ugraş ister.Cihaz 3 ay lık öyleyse beklerım tesekkurler
Söylediğin için sağol Linki düzelttim404 diye link açılınca kalıyor oyle tesekkurler