by_aLi_1907 Üye Dahili hafizanin sadece 1gb sini kullanabiliyorum dahili hafuza yetersiz hatasi veriyor neden olabilir acaba
Dahili hafizanin sadece 1gb sini kullanabiliyorum dahili hafuza yetersiz hatasi veriyor neden olabilir acaba
Ferzan Üye Konu Sahibi by_aLi_1907' Alıntı: Dahili hafizanin sadece 1gb sini kullanabiliyorum dahili hafuza yetersiz hatasi veriyor neden olabilir acaba Genişletmek için tıkla ... Önce wipe cache yap düzelmezse Hafıza kısmı arızalı olabilir servise bırak
by_aLi_1907' Alıntı: Dahili hafizanin sadece 1gb sini kullanabiliyorum dahili hafuza yetersiz hatasi veriyor neden olabilir acaba Genişletmek için tıkla ... Önce wipe cache yap düzelmezse Hafıza kısmı arızalı olabilir servise bırak
teknolojibaronu Üye Ferzan' Alıntı: Antutu yeni sürümü ile test Genişletmek için tıkla ... Kasa açıksız bulabildin demek
Ferzan Üye Konu Sahibi teknolojibaronu' Alıntı: Kasa açıksız bulabildin demek Genişletmek için tıkla ... Evet 2 hafta oldu tekrar alalı
teknolojibaronu' Alıntı: Kasa açıksız bulabildin demek Genişletmek için tıkla ... Evet 2 hafta oldu tekrar alalı
by_aLi_1907 Üye ses kisma home açma kapama tuauna basinca çince bi menü açildi oradan yanlislikla şebekeyi kapattim nasil düzeltebilirim yardim edermisiniz
ses kisma home açma kapama tuauna basinca çince bi menü açildi oradan yanlislikla şebekeyi kapattim nasil düzeltebilirim yardim edermisiniz
Ferzan Üye Konu Sahibi by_aLi_1907' Alıntı: ses kisma home açma kapama tuauna basinca çince bi menü açildi oradan yanlislikla şebekeyi kapattim nasil düzeltebilirim yardim edermisiniz Genişletmek için tıkla ... Bahsettiğin cihaz ve bizdeki cihaz farklı cihazlar Bahsettiğin çince menüler bizde yok bu konu orjinal note4 konusu lütfen Konudışı soru ve paylaşımlarda bulunmasın kimse
by_aLi_1907' Alıntı: ses kisma home açma kapama tuauna basinca çince bi menü açildi oradan yanlislikla şebekeyi kapattim nasil düzeltebilirim yardim edermisiniz Genişletmek için tıkla ... Bahsettiğin cihaz ve bizdeki cihaz farklı cihazlar Bahsettiğin çince menüler bizde yok bu konu orjinal note4 konusu lütfen Konudışı soru ve paylaşımlarda bulunmasın kimse
Jagu@r Üye Anil-D' Alıntı: note 4 en kelepir kaca dusururum Genişletmek için tıkla ... kelepir diye bişey yok en azından şuan için minimum 1999 tlye bulursun oda paralel ithalat oluyor yada kaçak olarak satilir
Anil-D' Alıntı: note 4 en kelepir kaca dusururum Genişletmek için tıkla ... kelepir diye bişey yok en azından şuan için minimum 1999 tlye bulursun oda paralel ithalat oluyor yada kaçak olarak satilir
azsxd Üye Anil-D' Alıntı: note 4 en kelepir kaca dusururum Genişletmek için tıkla ... Kelepirle ugraşma başını agrıtma [emoji6]
Anil-D' Alıntı: note 4 en kelepir kaca dusururum Genişletmek için tıkla ... Kelepirle ugraşma başını agrıtma [emoji6]