SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Bi erkek çok dikkatli olmalı ☺ yoksa kirlenebiliyor. Ben siyah sevdiğim için siyah aldım.

Tepkiler: karakartal44

csbaz

Üye
Beyaz

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
polonya omu yüklü olanlar yeni bi güncelleme gelmiş bilginize

ROM][AOI3][5.1.1][22/09]SIXPERIENCE N5 PORT STABLE V2.0, ROM for the Samsung Galaxy Note 4
Tavsiye ederim çok iyi ve stabil.dün. XDA dan inceleyip kurabilirsiniz

Tepkiler: Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
ROM][AOI3][5.1.1][22/09]SIXPERIENCE N5 PORT STABLE V2.0, ROM for the Samsung Galaxy Note 4
Tavsiye ederim çok iyi ve stabil.dün. XDA dan inceleyip kurabilirsiniz
Xda dan takipteyim ama kurmuyorum cihazım garantili :-)

Bu rom u sırf güncelleştirmeleri daha erken alabilmek için mi degistiriyorsunuz? Zamanla ma farklı da olsa tüm dünyada aynı değişiklikler olmuyor mu güncelleştirmelerden sonra

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Bu rom u sırf güncelleştirmeleri daha erken alabilmek için mi degistiriyorsunuz? Zamanla ma farklı da olsa tüm dünyada aynı değişiklikler olmuyor mu güncelleştirmelerden sonra
Türkiyeye çok geç geliyor güncellemeler aynı güncelleme ama nerden baksan 1 ay erken alıyorsun güncellemeyi

Sağolasın ferman kardes. Belli ki note 4 ü çok iyi tanıyorsun

Bende şubatta aldım. Daha bilmediğim bir çok yönü var. Mesela screen mirroring özelliği ile lcd televizyona bağlanıp birebir ekran görevi yükleyebilir miyim

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Bende şubatta aldım. Daha bilmediğim bir çok yönü var. Mesela screen mirroring özelliği ile lcd televizyona bağlanıp birebir ekran görevi yükleyebilir miyim
Screen mirroring özelliği telefonda mevcut zaten

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Bu özelliği destekleyen tv tipi olmalı yoksa bulmaz

Hımm benimkisi lg . Araştırmak lazım desene

Teşekkürler sanırım benim tv de ( lg 42lm620 s ) miracast desteği olmadığı için screen mirroring çalışmıyor. Ancak dün akşam lg 47la modelinde denedim tam da benim istediğim gibi çalıştı.