Bugün almaya gittim vodafone aldım ancak bir kaç gün sonra elimde olacak, ellerinde note4 kalmamış siyahından sipariş verdim, geldiğinde kullandıkça deneyimlerimi paylaşırım
note 2 bir istisna ya valla bak note 3 full hd 3200 mah ama sırf şu uydurma çekirdekler yüzunden alamıyor. Yoksa bütün note serisi pilde devirir. Ayrıca hd ekran full hd ekran Qhd ekran acayip farkeder
Snapdragonlular için böyle diyemem onları kullanmadim ama exynosta işler böyle.
Note 4 te biri tam oyunları oynayıp müzik dinleyip her türlü akıllı telefonu telefon yapan özellikleri kullanıp
Ayarlar>Pil den ekran resmi atarsa kıyaslayabiliriz.
Ben dün s4 ile 6 saati buldum valla şaşırdım bunun içinde 3 saat youtubeden video izleme var yarım saat facebook yarım saat tapatalk uygulaması yarım saat google Chrome kullanımı var
note 2 bir istisna ya valla bak note 3 fu ll hd 3200 mah ama sırf şu uydurma çekirdekler yüzunden alamıyor. Yoksa bütün note serisi pilde devirir. Ayrıca hd ekran fu ll hd ekran Qhd ekran acayip farkeder
Snapdragonlular için böyle diyemem onları kullanmadim ama exynosta işler böyle.
Note 4 te biri tam oyunları oynayıp müzik dinleyip her türlü akıllı telefonu telefon yapan özellikleri kullanıp
Ayarlar>Pil den ekran resmi atarsa kıyaslayabiliriz.
eveeettt note4 beyaz telefonumu aldım kasa açığı yok gayet memnunum bundan ve hafıza kartı almayı düşünen arkadaşlara tavsiye amazon sitesinden aldım çok çok hızlı süper hafıza kartı bugün elime ulaştı