SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

T.serdar

Üye
Vodafonede de lisanssız çakması var onlara güvenmiyorum hemen kırılır falan diye e bay dan aldım.
Ben su an 15 tl lik kullaniyorum cok super 3 kere yere dustu hicbirsey olmadi guzel kesim kuslara tam oturuyor

FK5896

Üye
kılıfı bende çok beğendim n11 de 40 liraya buldum en kısa zamanda almayı düşünüyorum. bende ince silikon kılıf var ama sadece çizilmelere karşı koruyabiliyor. yan parlak yerler hariç.. (30 tl ye almıştım.)

Tepkiler: androtik12
Eğer o fiyata bulmuşsanız hemen alın hiç pişman olmayacaksınız ☺

Tepkiler: FK5896

T.serdar

Üye
Arkadaslar galaxy note 4 e nasil xposed yukleyebilirim?

Merhaba arkadaşlar soran oldu mu bilmiyorum bakamadım eski sayfalara da, 5.1.1 güncellemesi bildiğim kadarıyla note 4 için çıktı değil mi bana şu an gelmedi alan var mı güncellemeyi ?

Şu an polonya için sadece ota üzerinden veriliyor 5.1.1 güncellemesi almak isteyenler önce XEO csc kodlu polonya 5.0.1 yazılımını indirip kursunlar ardından ota üzerinden güncelleme yi alabilirler

En yakın zamanda screen shot ve inceleme bekliyorum kardeşim
Arkadaşlar polanya 5.0.1direkt linki var mı Çokk Acill !..

Wow adam mobil veriden güncelleme yapıyor

Tepkiler: ~N.A.W.Y~

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Wow adam mobil veriden güncelleme yapıyor
eczanedeyim akşama kadar wifi var eve gidince evde fiber net wifi var mobil internet 2gb sürekli fazla kalıyor dışarıda idim bi iş için çıkmıştım güncelleme haberini aldım hemen mobil veri den başlattım hepsinide mobil veriden indirdim

Tepkiler: byAndroid

csbaz

Üye
Merhaba arkadaşlar soran oldu mu bilmiyorum bakamadım eski sayfalara da, 5.1.1 güncellemesi bildiğim kadarıyla note 4 için çıktı değil mi bana şu an gelmedi alan var mı güncellemeyi ?
Kardeş 5.1.1 güncellemesi note 4 ün spint (n910s)varyantlı cihazlarına dağıtıldı.N910C-CQ-F... Varyantlarına daha dağıtılmadı.

Edit : N910C için verilmiştir.Üstte nasıl kurulacaüı anlatılıyor.

Anladım biz daha bekleyeceğiz o zaman [emoji1]

csbaz

Üye
Anladım biz daha bekleyeceğiz o zaman [emoji1]
Hayır odinden polonya 5.0.1 i kurun n910c için olanı 5.1.1 güncellemesini alırsınız ama n910cq yani türkiye modeli olarak gözükmez ve garantiye bu şekilde götürürseniz dikkatli bir çalışan farkederse garantiye almaz.Siz bilirsiniz kurulabiliyor şuan.