FK5896 Üye Koradam' Alıntı: baska hangi telefon bunlari yapabilir ki (note serisi haric) Genişletmek için tıkla ... Sadece 1 pencere mi 5 ayri pencere actim ve arkaplanda asphalt 8 calisiyor note ayricaliktir
Koradam' Alıntı: baska hangi telefon bunlari yapabilir ki (note serisi haric) Genişletmek için tıkla ... Sadece 1 pencere mi 5 ayri pencere actim ve arkaplanda asphalt 8 calisiyor note ayricaliktir
Koradam Üye FK5896' Alıntı: Sadece 1 pencere mi 5 ayri pencere actim ve arkaplanda asphalt 8 calisiyor note ayricaliktir Genişletmek için tıkla ... Kamera daha fazla donanim tuketiyor yoksa daha açıyor
FK5896' Alıntı: Sadece 1 pencere mi 5 ayri pencere actim ve arkaplanda asphalt 8 calisiyor note ayricaliktir Genişletmek için tıkla ... Kamera daha fazla donanim tuketiyor yoksa daha açıyor
Ferzan Üye Konu Sahibi Çıkan haberlere göre Rusya'da OTA üzerinden Android 5.1.1 güncellemesi dağıtımına başlanmış
bessa27 Üye Arkadaşlar,Note4 te,3 te ki gibi multiwindow simgesi yok mu,ya da ben mi ayar yapmalıyım.?
kartal2378 Üye bessa27' Alıntı: Arkadaşlar,Note4 te,3 te ki gibi multiwindow simgesi yok mu,ya da ben mi ayar yapmalıyım.? Genişletmek için tıkla ... Ekranin kosesinden cekince pencere kuculuyor
bessa27' Alıntı: Arkadaşlar,Note4 te,3 te ki gibi multiwindow simgesi yok mu,ya da ben mi ayar yapmalıyım.? Genişletmek için tıkla ... Ekranin kosesinden cekince pencere kuculuyor
bessa27 Üye kartal2378' Alıntı: Ekranin kosesinden cekince pencere kuculuyor Genişletmek için tıkla ... Çok tşk ederim ama,yani resimdeki gibi bir TUTAMAK simge var mı diye soruyorum dostum yaw.. Yoksa biliyorum köşeden tutunca küçüldüğünü [emoji4]
kartal2378' Alıntı: Ekranin kosesinden cekince pencere kuculuyor Genişletmek için tıkla ... Çok tşk ederim ama,yani resimdeki gibi bir TUTAMAK simge var mı diye soruyorum dostum yaw.. Yoksa biliyorum köşeden tutunca küçüldüğünü [emoji4]
kartal2378 Üye bessa27' Alıntı: Çok tşk ederim ama,yani resimdeki gibi bir TUTAMAK simge var mı diye soruyorum dostum yaw.. Yoksa biliyorum köşeden tutunca küçüldüğünü [emoji4] Genişletmek için tıkla ... [emoji5]
bessa27' Alıntı: Çok tşk ederim ama,yani resimdeki gibi bir TUTAMAK simge var mı diye soruyorum dostum yaw.. Yoksa biliyorum köşeden tutunca küçüldüğünü [emoji4] Genişletmek için tıkla ... [emoji5]
Ferzan Üye Konu Sahibi Türkiye'de cihaz garantili olduğu için sanırım herkes root konusundan biraz uzak duruyor
Joker Emekli Yönetici bessa27' Alıntı: Çok tşk ederim ama,yani resimdeki gibi bir TUTAMAK simge var mı diye soruyorum dostum yaw.. Yoksa biliyorum köşeden tutunca küçüldüğünü [emoji4] Genişletmek için tıkla ... Çoklu pencere açıkken geri tuşuna birkaç saniye basılı tutarsanız açabilirsiniz.
bessa27' Alıntı: Çok tşk ederim ama,yani resimdeki gibi bir TUTAMAK simge var mı diye soruyorum dostum yaw.. Yoksa biliyorum köşeden tutunca küçüldüğünü [emoji4] Genişletmek için tıkla ... Çoklu pencere açıkken geri tuşuna birkaç saniye basılı tutarsanız açabilirsiniz.
Joker Emekli Yönetici bessa27' Alıntı: Note 4 nasıl root olur..? Genişletmek için tıkla ... Konuda anlatımı mevcut. Galaxy Note 4 - [ROM][N910C/H]Sweet ROM V13 BOE1 5.0.1[Sweet Battery & Performance] - MaxiCep
bessa27' Alıntı: Note 4 nasıl root olur..? Genişletmek için tıkla ... Konuda anlatımı mevcut. Galaxy Note 4 - [ROM][N910C/H]Sweet ROM V13 BOE1 5.0.1[Sweet Battery & Performance] - MaxiCep
bessa27 Üye omursevim' Alıntı: Peki root attıyan dowland ve knox sayacını sıfırlayamıyormuyuz Genişletmek için tıkla ... Note 3 te oluyo da,bunda sakat galiba o iş.!
omursevim' Alıntı: Peki root attıyan dowland ve knox sayacını sıfırlayamıyormuyuz Genişletmek için tıkla ... Note 3 te oluyo da,bunda sakat galiba o iş.!
Joker Emekli Yönetici Şuan öyle bir durum yok bildiğim kadarıyla ama ilerde çıkacaktır diye tahmin ediyorum.
bessa27 Üye csbaz' Alıntı: 5.1.1 nerelerde kaldı beyler son durum nedir ? Genişletmek için tıkla ... Bekliyk..
Ferzan Üye Konu Sahibi bessa27' Alıntı: Note 4 için kıyı köşe güncelleme geldi mi size baylar.? Genişletmek için tıkla ... Hayır henüz gelmedi
bessa27' Alıntı: Note 4 için kıyı köşe güncelleme geldi mi size baylar.? Genişletmek için tıkla ... Hayır henüz gelmedi