azsxd Üye bessa27' Alıntı: Slm.. Siyah renk çok şık. Kullanan ve kullanacak dostlara hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Merhaba siyah kullanıyorum [emoji4]
bessa27' Alıntı: Slm.. Siyah renk çok şık. Kullanan ve kullanacak dostlara hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... Merhaba siyah kullanıyorum [emoji4]
Ferzan Üye Konu Sahibi bessa27' Alıntı: Slm.. Siyah renk çok şık. Kullanan ve kullanacak dostlara hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... iki rengin de ayrı havası var ikisi arasında kararsız kalmıştım sonunda beyaz almaya karar verdim
bessa27' Alıntı: Slm.. Siyah renk çok şık. Kullanan ve kullanacak dostlara hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla ... iki rengin de ayrı havası var ikisi arasında kararsız kalmıştım sonunda beyaz almaya karar verdim
bessa27 Üye Anil-D' Alıntı: note 4 radyo yok degilmi ayrica islemci snap dil turkiyede olan Genişletmek için tıkla ... Doğrudur.. Cihaz hakkında detaylı bilgiyi Youtube dan TECHNOPAT platformundan izleyebilirsin..
Anil-D' Alıntı: note 4 radyo yok degilmi ayrica islemci snap dil turkiyede olan Genişletmek için tıkla ... Doğrudur.. Cihaz hakkında detaylı bilgiyi Youtube dan TECHNOPAT platformundan izleyebilirsin..
bessa27 Üye Anil-D' Alıntı: izledim zaten gule gule kullanin Genişletmek için tıkla ... Tşk ler.. Darısı size inşaallah
Anil-D' Alıntı: izledim zaten gule gule kullanin Genişletmek için tıkla ... Tşk ler.. Darısı size inşaallah
Anil-D Üye bessa27' Alıntı: Tşk ler.. Darısı size inşaallah Genişletmek için tıkla ... yok ya ben samsung almam artik ayfon yada sony alicam samsung kasasi ve adil olmadıgi icin almicam
bessa27' Alıntı: Tşk ler.. Darısı size inşaallah Genişletmek için tıkla ... yok ya ben samsung almam artik ayfon yada sony alicam samsung kasasi ve adil olmadıgi icin almicam
bessa27 Üye azsxd' Alıntı: Evet hepsi öyle Genişletmek için tıkla ... Siyah daha yumuşak bir dokuya sahip..
teknolojibaronu Üye bessa27' Alıntı: Siyah daha yumuşak bir dokuya sahip.. Genişletmek için tıkla ... Önceki modeldede öyleydi. Tahmin ettiğim gibi bu modelde öyle.
bessa27' Alıntı: Siyah daha yumuşak bir dokuya sahip.. Genişletmek için tıkla ... Önceki modeldede öyleydi. Tahmin ettiğim gibi bu modelde öyle.
hasan3472ty Üye Evet dostlar 4 ile 3 arasında malzeme kalitesi nasıl . 2 den 3 e geçiş düşünüyorum . 3 yazılım problemi baya var dendi
Evet dostlar 4 ile 3 arasında malzeme kalitesi nasıl . 2 den 3 e geçiş düşünüyorum . 3 yazılım problemi baya var dendi
teknolojibaronu Üye chita_man' Alıntı: Evet dostlar 4 ile 3 arasında malzeme kalitesi nasıl . 2 den 3 e geçiş düşünüyorum . 3 yazılım problemi baya var dendi Genişletmek için tıkla ... Kim demiş? Neymiş onlar? Aslı var mı? Ne kadar doğru?
chita_man' Alıntı: Evet dostlar 4 ile 3 arasında malzeme kalitesi nasıl . 2 den 3 e geçiş düşünüyorum . 3 yazılım problemi baya var dendi Genişletmek için tıkla ... Kim demiş? Neymiş onlar? Aslı var mı? Ne kadar doğru?
bessa27 Üye NOTE 1 den beri kullanıcısıyım bu serinin..Vallaa haciler NOTE 4,su gibi akıyor resmen o kadar söyliim.. HARİKA..!
NOTE 1 den beri kullanıcısıyım bu serinin..Vallaa haciler NOTE 4,su gibi akıyor resmen o kadar söyliim.. HARİKA..!
Ferzan Üye Konu Sahibi teknolojibaronu' Alıntı: Note 4 beyazıda siyah gibi dokulu mu? Genişletmek için tıkla ... Evet beyaz olanında arka kapağı deri görünümünde ama siyah olanında deri hissiyatı daha fazla
teknolojibaronu' Alıntı: Note 4 beyazıda siyah gibi dokulu mu? Genişletmek için tıkla ... Evet beyaz olanında arka kapağı deri görünümünde ama siyah olanında deri hissiyatı daha fazla
bessa27 Üye Root olayı sağlıklı bir biçimde nasıl ve ne zaman yapılacak bakalım.. Saburla beklemedeyim :rolleyes:
Root olayı sağlıklı bir biçimde nasıl ve ne zaman yapılacak bakalım.. Saburla beklemedeyim :rolleyes: