ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
bence kamera yeri hariç % 90 böyle olacak.
haber icın
tuslar bozmus ekranı
Bence bir tasarım harikası değil, pek hoş durmuyor şu resim, tabiki resmi değil*
Z1'in tasarımı daha hoş bence ama altta ve üstteki boşluk yine Z1'e nazaran çok az duruyor. En göze hoş geleni şuan için G2 gibi.
nerdeyse 6 inç cihazda neden hala donanımsal tuş samsung ?
Eğer böyleyse göze hitap etmiyor
Ben home tuşunu neredeyse hiç kullanmıyorum sağlam gelmiyor bana..toucher programını yükledim iPhonedaki gibi tek tuşla son uygulamalar ekranı kilitle vs vs açılıyorbence home tuşunun fiziksel olması çok çok daha iyi sonra hTC'deki gibi ekranınızın bir bölümünü kullanamazsınız diyeceksiniz ki artık o tuş zaten yok ama bütün uygulamalar o şekilde çalışmıyor yani tam optimize olmadı birde bece hoş duruyor yani telefonun dili varmış gibi
tasarım bu olabilir ancak bence arkası öyle olmayacak aynı olursa note 2 den farkı ne o zaman ?
arkası s4 gibi olur flaş kameranın aşağısında.bu kesin diyebilirim..
ön ise benzer olur muhtemelen..
- - - Eklendi - - -
Ben home tuşunu neredeyse hiç kullanmıyorum sağlam gelmiyor bana..toucher programını yükledim iPhonedaki gibi tek tuşla son uygulamalar ekranı kilitle vs vs açılıyor
BendensinO değil de pro su da normali de ücretsiz hacı o programın
Senden görünce bi bakayım dedim ama kamera filan istiyor uygulama izinlerinde cok saçma değilmi?
BendensinO değil de pro su da normali de ücretsiz hacı o programın
Prosu ile arasinda ne fark var ki hic bakmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?