Samsung Galaxy Note 3 Neo’nun görselleri basına sızdı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 3 Neo’nun görselleri basına sızdı
Samsung Galaxy Note 3 Neo’ya ait görüntüler basında yer aldı.

Akıllı telefon segmentinin en iddialı ismi olan Güney Kore’li teknoloji devi Samsung, ürün yelpazesine yeni modeller eklemeye devam ediyor. Samsung’un henüz resmi duyurusunu gerçekleştirmediği ve son haftalarda sıkça gündemde yer alan yeni modeli ise phablet kategorisinde yer almakta.



Tablet-akıllı telefon melezi olarak nitelendirilen yeni model phabletin Şubat ayı içerisinde düzenlenecek olan 2014 MWC’de gözler önüne serilmesi bekleniyor. Cihazın 10 Ocak tarihli görseli sonrasında yeni görselleri basına sızdı.



Sammobile tarafından ortaya çıkarılmış olan görselleri ile birlikte cihazın ilk olarak Belçika’da ön siparişe sunulduğu ve fiyatının 599€ gibi oldukça yüksek bir fiyat olduğunu belirtelim. Şimdilik Galaxy Note ^’den bile yüksek olan fiyat resmi sunuluşu ile birlikte gerçek fiyatına gelecektir.



5.5″ boyutlarında ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeren model gücünü 1.7Ghz çift çekirdekli Cortex-A15 ve 1.3Ghz dört çekirdekli Cortex-A7 tabanlı işlemciiçeren “Hexa” yonga setinden almakta.

16GB dahili veri depolama alanı ile birlikte 2GB sistem belleği içeren yeni model akıllı, 8MP arka kamera ve 3100mAh batarya içermekte. Googlae Android 4.3 Jelly Bean üzerinde çalışacak olan yeni cihaz ayrıca LTE desteği de sunacak. Bunun yanında S-Pen deneyimi de geliyor.

Samsung Galaxy Note 3 Neo’nun görselleri basına sızdı - MaxiCep
 


PriZm

PriZm

Üye
Note 2 nin çipseti yenilenmiş, Note 3 tasarımı ve uygulamaları ile gelen versiyonu denilebilir.
 
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Hexa nasıl bi işlemci acaba?
Ve neden Hexa?
 


Üst Alt