Satılık / Takas Samsung Galaxy Note 3 N9000 Sıfır Aylarında Full Kutu Ankara

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 3 N9000 Sıfır Aylarında Full Kutu Ankara
İlanda belirttiğim gibi çok temiz bir cihaz aksesurları ile vercem.Takas'da düşünenler ulaşabilirler.Hiç bir sıkıntısı yok genpa garantili cihaz.

agaLess

Üye
İphone 5 takas düsünürmüsün beyaz 16 gb garantili cok temiz ciziksiz

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Üzerine ne kadar vermeyi düşünüyosun ?

agaLess

Üye
Başa baş

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
:)) Sağolasın kolay gelsin iyi akşamlar hayırlı işler. :)

• Beğen
Tepkiler: Dede

agaLess

Üye
Biliyorsun kı fıyatlar aynı +note3 fiyt dahada hızlı düşüş sergilick iphone oranla

rmssgkhn

rmssgkhn

Üye
fiyat cok hocam hayırlı satıslar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Nokia Lumia 1020 ile takas olur mu ? 2 aylık cihaz Full aksesuar 171 cm tripot hediye.

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 1020 ile takas olur mu ? 2 aylık cihaz fu ll aksesuar 171 cm tripot hediye.
Maalesef İphone 5s ile takas olur full kutulu garantili çiziksiz.Macbook pro uyumu açısından tercihim bu cihaz.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

Duyuru - 2. El Forum Kuralları
7-
İlanda gereksiz yorum, fiyata müdahele, almayacak olmasına rağmen laf atma gibi girişimler ilan sahibinin isteği doğrultusunda açılan ilanda engellenebilir yada ilan sahibi bu yorumlara izin verebilir . Burada ilan sahibinin yaklaşımı çok önemlidir. Polemik yaparak laf yetiştirmeye çalışmak yerine şikayet etmeleri en kolay yöntemdir. Polemiğe giren üyelerin de mesajları silinmektedir, ilanları kilitlenebilmektedir.

İlan kuralları sadece ilanı açan kişi için duyurulmamıştır.
Bu konuda duyarlı olun lütfen

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve nokio_6233
Artles

Artles

Üye
Dostum yararın açısından söylüyorum. Hiç kimse 5S ile kafa kafaya takas etmez üzerine mutlaka para ister. iPhone 5 ile kafa kafaya olması olağandır.

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Dostum yararın açısından söylüyorum. Hiç kimse 5S ile kafa kafaya takas etmez üzerine mutlaka para ister. iPhone 5 ile kafa kafaya olması olağandır.
Teşekkür ederim ilgin için İphone 5 üzerinde 375 lira veren arkadaş var 6 aylık full kutulu garantili bana gelmiyo açıkcası.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

qasim2011

Üye
Yeni galaxy note 10.1 tablet/pc ile takas yapa bilirim full cizgisiz yepyeni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt