Karşılaştırma Samsung Galaxy note 3 Lg G3

Samsung Galaxy.note 3 mü Lg G3 mü

  • Samsung Galaxy Note. 3

    Kullanılan: 4 28.6%
  • Lg G3

    Kullanılan: 10 71.4%

  • Kullanılan toplam oy
    14
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy note 3 Lg G3
Başlikta Belirtiğim Telefonlardan Hangisi Daha Iyi Benim icin Önemli Olan Hız Ve Kamera Hangisi Daha Iyi
 
Hocam Sony düşünür müsün ben Z2 tavsiye ederim tabi alabilirsen Z3 derimde aralarında bir fark olmadığı için Z2 tavsiyemdir ama illaki bu 2 telefondan bir tanesi dersen Note 3 derim
 
Tepkiler: incebey38, cici60 ve Furkan Emekli
İki cihaz da gayet iyi. İnternette kamera karşılaştırmalarını izleyip hangisinin kamerasının iyi olduğuna karar verebilirsin. Tabi bir mağazaya gidip orda da denemek lazım. Seçimin hangisi olursa olsun iki cihaz da seni pişman etmez.
 
Tepkiler: incebey38 ve 98farom98

mcnpl4

Üye
g3'un kamerasi daha iyi. ikisi de hizli ama daha yeni bir telefon olan g3'u almak daha mantikli bence
 
Tepkiler: incebey38
    Konu Sahibi
g3 Güncel Bir Telefon Note 3 den daha yeni samsung Cok hosuma gidiyordu ama bazi kullanicilar arayüz bir zaman sonra kasiyor dedier ben suan s3 Kullaniyorum arayüzde Kasma Oluyor Ama Note 3 De Oluyormudur
Bilmiyorum
iki cihazinda özellikle Tasarımı Hosuma Gidiyor
 
@Siycey @yunus96 @resitpolat @serdar_gs @Karargahx note 3 kasıyor mu? Çok kişinin cevao vermesi daha etkili olcaktır. G3 kasan diyenler samsung kıyaslamasında yok olmuşlar bakıyorum? Ikisi arasından note 3 derim. 2k ekran perfonmanstan ve bataryadan yiyor.
 
Son düzenleme:
Kasma yok hocam 5.0 Stocktayim ne oyun oynarken nede başka birşey yaparken kastigina denk gelmedim He sen arkada 15 program açık bırakırsan illaki takılır . Extra olarak Valla lolipop kasiyor diyenleri anlamıyorum farklı cihazmi kullanıyoruz çok ilginç.
 
Tepkiler: B.A.R.O.N
Ben zaten note serisi dışındaki telefonlardan pek hoşlanmiyorum note serisi alan pişman olmaz.
 
Tepkiler: incebey38

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Performans olarak Note 3 çok daha iyi,Kamera ve Ekran bakımından G3 daha tatmin edici,şimdi performans olarak neden Note 3.
Şöyleki bildiğimiz gibi G3 2K ekrana sahip,S801AC işlemci kullanıyor ve bu işlemci 2K ekran için yeterince güçlü değil rakipleri Z2,Z3,Note 3 Aynı işlemcileri,saat hızlarından bahsetmiyorum aynı işlemciyi kullandıklarını söylüyorum çünkü aralarında frekans farkı var buna rağman rakiplerine karşı 2K ekran FrameRate konusunda zayıf bırakacaktır ha kullanılmaz mı ben zaten iplemem oyunu oynatsın yeter diyen birini mutlu eder ama ben oyunda akıcılık isterim dersen ki o kadar para verdikten sonra bi kimsede aynı fiyata daha kötü performans almak istemez haticeye değil neticeye bakıcak olursak Note 3 ve G3 kıyaslanacak olursa Qualcomm Note 3 modeli G3 e performans bakımından tercih edilir,amma velakin ki Exynos kullanan Note 3 1080P de G3 ün 2K performansından 3-5 Fps fazla verir oyunlar grafik gücü isteyen uygulamalar bakımından diyorum.Pil konusunda ben Note 3 den memnun kalmadım kesinlikle.Cpu gücü olarak Note 3 den daha güçlü olduğunu kesinlikle söyleyebiliriz fakat grafik bakımından bakıcak olursan Note 3 düşük çözünürlük sayesinde daha önde şimdi işlemci gücü telefonu daha hızlı yapar fakat oyunlarda Gpu ağır bastığı için işlemci ultra süper harika bişeyde olsa o Gpu o işlemciyi sınırlar,zaten çözünürlük yükseldikçe işlemciye düşen yük azalır Gpu ya biner,burda LG G3 oyunlarda Note 3 den geride kalıyor.Son olarak 2K ekrana değinirsek tamam iyi güzelde bence pil bakımından kim ne derse desin tatmin edemeyecektir.G3 kullanan arkadaşlar pil kullanımı hakkında SS atarsa bizde bilgi sahibi oluruz diyerek noktayı koyuyorum.
Oyunla işi olmayan biri G3 ü tercih etmelidir,çünkü Note 3 den daha hızlı.
 
Tepkiler: incebey38 ve B.A.R.O.N
Donanım olarak G3 daha sonra çıktığı için bazı parçaları daha iyi tabi fakat Note 3 ten daha iyimi? Bilmiyorum G3 kullanmadım
Note 3 e lollipop kurdum rom stabil gelmedi bana. Orjinal 4.4.2 gayet stabil şarj tatmin edici performans tatmin edici hiç bir sıkıntısını görmedim telefon akıyordu. Belli bir süre sonra androidi bırak windows bile kasar. Bu zamanla sistemin dolmasından kaynaklanır. Ben stock 4.4.2 sürümü 8 ay kadar kullandım gözle görülür kasma veya hataya denk gelmedim.
 
Tepkiler: incebey38

MaxipmaN

Üye
sistem bir süre sonra şişer note4 te dahil yavaşlar 3-5 ay sonra, ben note2yi 6 ay formatsız kullandım ama son zamanlarında pek iç açıcı değildi
 
Tepkiler: incebey38
İkisi arasından bence G3 daha iyi ama Sony Xperia Z3 almanı öneririm .
 
Tepkiler: incebey38
Dün gördüğüm tamindir haberinde sony nin mobil pazardan çekileceğini okudum. Yeterli satış rakamlarına ulaşamaması fazla rağbet görmemesi nedeniyle artık sadece parça üretimine devam edecekmiş. Kamera lensi vs
 
Tepkiler: incebey38
Güncellemeler ne olacakmış?
 

MaxipmaN

Üye
eğer kesinse forumda direkt bi konuya z2 z3ü yapıştıran tam dayaklık kıvama geldi
 
Tepkiler: serdar_gs

mrzstyl

Üye
NOTE III
 
Tepkiler: incebey38
    Konu Sahibi
Hepinize Teşekkür Note 3 Daha iyi Gibi Geldi Bana Inşallah Pişman Olmam