RowneSM Üye teknolojibaronu' Alıntı: Offf be! Senin cihaz yeni mi benim uzun zamandır %100 de 10 dk olmadı Genişletmek için tıkla ... 2 haftalik işte bu pil gostergesinde niye uygulamalar yok
teknolojibaronu' Alıntı: Offf be! Senin cihaz yeni mi benim uzun zamandır %100 de 10 dk olmadı Genişletmek için tıkla ... 2 haftalik işte bu pil gostergesinde niye uygulamalar yok
Anil-D Üye RowneSM' Alıntı: Hacı benim uygulamalar gözükmüyor delircem Genişletmek için tıkla ... bataryam öldü
Anil-D Üye RowneSM' Alıntı: Uygulama diyom Anıl uygulama Genişletmek için tıkla ... ss ver bakim caresine 9 aylik batarya hayata gözlerini yumdu
RowneSM' Alıntı: Uygulama diyom Anıl uygulama Genişletmek için tıkla ... ss ver bakim caresine 9 aylik batarya hayata gözlerini yumdu
Anil-D Üye RowneSM' Alıntı: Hacı siz anlamadınız beni diyorum ki şu alanda niye uygulama bilgileri yok ; uyuz oldum Genişletmek için tıkla ... yengeye selam soyle[emoji18] bu arada kapali sarj edersen duzelir
RowneSM' Alıntı: Hacı siz anlamadınız beni diyorum ki şu alanda niye uygulama bilgileri yok ; uyuz oldum Genişletmek için tıkla ... yengeye selam soyle[emoji18] bu arada kapali sarj edersen duzelir
RowneSM Üye Anil-D' Alıntı: yengeye selam soyle[emoji18] bu arada kapali sarj edersen duzelir Genişletmek için tıkla ... As zaten dediğini yaptım telefon kapanana kadar kullandım sonra %100 olana kadar kapalı şarj ettim yok gene olmadı
Anil-D' Alıntı: yengeye selam soyle[emoji18] bu arada kapali sarj edersen duzelir Genişletmek için tıkla ... As zaten dediğini yaptım telefon kapanana kadar kullandım sonra %100 olana kadar kapalı şarj ettim yok gene olmadı
Anil-D Üye RowneSM' Alıntı: As zaten dediğini yaptım telefon kapanana kadar kullandım sonra %100 olana kadar kapalı şarj ettim yok gene olmadı Genişletmek için tıkla ... bi formatmi atsanki acaba
RowneSM' Alıntı: As zaten dediğini yaptım telefon kapanana kadar kullandım sonra %100 olana kadar kapalı şarj ettim yok gene olmadı Genişletmek için tıkla ... bi formatmi atsanki acaba
RowneSM Üye Anil-D' Alıntı: bi formatmi atsanki acaba Genişletmek için tıkla ... O kadar uygulama oyun off[emoji25]
Anil-D' Alıntı: bi formatmi atsanki acaba Genişletmek için tıkla ... O kadar uygulama oyun off[emoji25]
Anil-D Üye RowneSM' Alıntı: O kadar uygulama oyun off[emoji25] Genişletmek için tıkla ... bende atmak zorundayım adinne buarada
RowneSM' Alıntı: O kadar uygulama oyun off[emoji25] Genişletmek için tıkla ... bende atmak zorundayım adinne buarada
RowneSM Üye Anil-D' Alıntı: bende atmak zorundayım adinne buarada Genişletmek için tıkla ... Göksel, backup yapmayida bilmiyorum
Anil-D' Alıntı: bende atmak zorundayım adinne buarada Genişletmek için tıkla ... Göksel, backup yapmayida bilmiyorum
Anil-D Üye RowneSM' Alıntı: Göksel, backup yapmayida bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... goksel root atmadan yedek alamassin mecbur bastan kurcaksin
RowneSM' Alıntı: Göksel, backup yapmayida bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... goksel root atmadan yedek alamassin mecbur bastan kurcaksin
RowneSM Üye Anil-D' Alıntı: goksel root atmadan yedek alamassin mecbur bastan kurcaksin Genişletmek için tıkla ... Uygulama sorun değilde oyunları yukleyene kadar canım çıktı yok obb yok o yok bu
Anil-D' Alıntı: goksel root atmadan yedek alamassin mecbur bastan kurcaksin Genişletmek için tıkla ... Uygulama sorun değilde oyunları yukleyene kadar canım çıktı yok obb yok o yok bu
Anil-D Üye RowneSM' Alıntı: Uygulama sorun değilde oyunları yukleyene kadar canım çıktı yok obb yok o yok bu Genişletmek için tıkla ... bende 400 mb bos alan var oda mesajlar felan gelsin diye yaptim panelde yoksa uyari çıkıyor hafiza dolu diye
RowneSM' Alıntı: Uygulama sorun değilde oyunları yukleyene kadar canım çıktı yok obb yok o yok bu Genişletmek için tıkla ... bende 400 mb bos alan var oda mesajlar felan gelsin diye yaptim panelde yoksa uyari çıkıyor hafiza dolu diye
RowneSM Üye Anil-D' Alıntı: bende 400 mb bos alan var oda mesajlar felan gelsin diye yaptim panelde yoksa uyari çıkıyor hafiza dolu diye Genişletmek için tıkla ... Yanarım yanarım mc5 e yanarım ona yazık olacak
Anil-D' Alıntı: bende 400 mb bos alan var oda mesajlar felan gelsin diye yaptim panelde yoksa uyari çıkıyor hafiza dolu diye Genişletmek için tıkla ... Yanarım yanarım mc5 e yanarım ona yazık olacak
Anil-D Üye RowneSM' Alıntı: Yanarım yanarım mc5 e yanarım ona yazık olacak Genişletmek için tıkla ... hep güncelleniyor zaten bundan 4 5 ay sonra anil sarj az gidiyor neyden kisayim diye bana geliceksin[emoji3] görürsün
RowneSM' Alıntı: Yanarım yanarım mc5 e yanarım ona yazık olacak Genişletmek için tıkla ... hep güncelleniyor zaten bundan 4 5 ay sonra anil sarj az gidiyor neyden kisayim diye bana geliceksin[emoji3] görürsün