teknolojibaronu Üye bessa27' Alıntı: Günaydınss.. "s health durduruldu" diyor.. N'oluyo lem.? :confused: Genişletmek için tıkla ... Ayarlardan s-healt verilerini sil belki düzelir. Bazen bana olduğunda öyle yapıyordum.
bessa27' Alıntı: Günaydınss.. "s health durduruldu" diyor.. N'oluyo lem.? :confused: Genişletmek için tıkla ... Ayarlardan s-healt verilerini sil belki düzelir. Bazen bana olduğunda öyle yapıyordum.
bessa27 Üye teknolojibaronu' Alıntı: Ayarlardan s-healt verilerini sil belki düzelir. Bazen bana olduğunda öyle yapıyordum. Genişletmek için tıkla ... Hepsini denedim dostum.. Hatta cache-mache koymadım yaptım.. Ama sonuç aynı.. :rolleyes:
teknolojibaronu' Alıntı: Ayarlardan s-healt verilerini sil belki düzelir. Bazen bana olduğunda öyle yapıyordum. Genişletmek için tıkla ... Hepsini denedim dostum.. Hatta cache-mache koymadım yaptım.. Ama sonuç aynı.. :rolleyes:
teknolojibaronu Üye bessa27' Alıntı: Hepsini denedim dostum.. Hatta cache-mache koymadım yaptım.. Ama sonuç aynı.. :rolleyes: Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum "yok şu niye öyle,madem böyleyse yap ta görelim"
bessa27' Alıntı: Hepsini denedim dostum.. Hatta cache-mache koymadım yaptım.. Ama sonuç aynı.. :rolleyes: Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum "yok şu niye öyle,madem böyleyse yap ta görelim"
bessa27 Üye teknolojibaronu' Alıntı: Bilmiyorum "yok şu niye öyle,madem böyleyse yap ta görelim" Genişletmek için tıkla ... Eywallah kardeş. Tşk ederim
teknolojibaronu' Alıntı: Bilmiyorum "yok şu niye öyle,madem böyleyse yap ta görelim" Genişletmek için tıkla ... Eywallah kardeş. Tşk ederim
teknolojibaronu Üye bessa27' Alıntı: Eywallah kardeş. Tşk ederim Genişletmek için tıkla ... İlk 3 4 ay s-healt i kullandım eğlencesine bir süre sonra kullanasım gelmiyor sen aktif kullanıyormusun?
bessa27' Alıntı: Eywallah kardeş. Tşk ederim Genişletmek için tıkla ... İlk 3 4 ay s-healt i kullandım eğlencesine bir süre sonra kullanasım gelmiyor sen aktif kullanıyormusun?
bessa27 Üye teknolojibaronu' Alıntı: İlk 3 4 ay s-healt i kullandım eğlencesine bir süre sonra kullanasım gelmiyor sen aktif kullanıyormusun? Genişletmek için tıkla ... Evet. Günlük koşu programım var,onunla takip ediyodum. Düzelir zaar
teknolojibaronu' Alıntı: İlk 3 4 ay s-healt i kullandım eğlencesine bir süre sonra kullanasım gelmiyor sen aktif kullanıyormusun? Genişletmek için tıkla ... Evet. Günlük koşu programım var,onunla takip ediyodum. Düzelir zaar
teknolojibaronu Üye Ne kadar Samsung appleri varsa 2 seferdir güncelleniyor güncelleme yakın benden demesi 1 gün sonra note 4 çıkıyor.
Ne kadar Samsung appleri varsa 2 seferdir güncelleniyor güncelleme yakın benden demesi 1 gün sonra note 4 çıkıyor.
RowneSM Üye Bu pil gösterim ekranında kullanılan uygulamalar niye çıkmıyor acaba bilen var mı ? Son 2 ve ya 3 gündür böyle kafama takıldı [emoji57]
Bu pil gösterim ekranında kullanılan uygulamalar niye çıkmıyor acaba bilen var mı ? Son 2 ve ya 3 gündür böyle kafama takıldı [emoji57]
teknolojibaronu Üye https://www.maxicep.com/forum/konu/samsung-galaxy-note-3-4-3-e-geri-donme.915682/
Anil-D Üye RowneSM' Alıntı: Bu pil gösterim ekranında kullanılan uygulamalar niye çıkmıyor acaba bilen var mı ? Son 2 ve ya 3 gündür böyle kafama takıldı [emoji57] Genişletmek için tıkla ... haci bugda kalmis ayrica sen knoxu severmiydin[emoji18] ehe
RowneSM' Alıntı: Bu pil gösterim ekranında kullanılan uygulamalar niye çıkmıyor acaba bilen var mı ? Son 2 ve ya 3 gündür böyle kafama takıldı [emoji57] Genişletmek için tıkla ... haci bugda kalmis ayrica sen knoxu severmiydin[emoji18] ehe
RowneSM Üye Anil-D' Alıntı: haci bugda kalmis ayrica sen knoxu severmiydin[emoji18] ehe Genişletmek için tıkla ... Saklama olayı çıkınca hoşuma gitti hacı [emoji1] bu olay duzelmezmi ya
Anil-D' Alıntı: haci bugda kalmis ayrica sen knoxu severmiydin[emoji18] ehe Genişletmek için tıkla ... Saklama olayı çıkınca hoşuma gitti hacı [emoji1] bu olay duzelmezmi ya
Anil-D Üye RowneSM' Alıntı: Saklama olayı çıkınca hoşuma gitti hacı [emoji1] bu olay duzelmezmi ya Genişletmek için tıkla ... kapali sarj edince duzelir sarj full bitince tak
RowneSM' Alıntı: Saklama olayı çıkınca hoşuma gitti hacı [emoji1] bu olay duzelmezmi ya Genişletmek için tıkla ... kapali sarj edince duzelir sarj full bitince tak
RowneSM Üye Anil-D' Alıntı: kapali sarj edince duzelir sarj fu ll bitince tak Genişletmek için tıkla ... Telefon kapaninca full olana kadar açmıyorum o zaman hacı
Anil-D' Alıntı: kapali sarj edince duzelir sarj fu ll bitince tak Genişletmek için tıkla ... Telefon kapaninca full olana kadar açmıyorum o zaman hacı
Anil-D Üye RowneSM' Alıntı: Telefon kapaninca fu ll olana kadar açmıyorum o zaman hacı Genişletmek için tıkla ... aynen rootlu olsaydi şeyi silecektin battery stats bini öyle duzelirdi ama rootsuz olduğu icin bu yontemi dene
RowneSM' Alıntı: Telefon kapaninca fu ll olana kadar açmıyorum o zaman hacı Genişletmek için tıkla ... aynen rootlu olsaydi şeyi silecektin battery stats bini öyle duzelirdi ama rootsuz olduğu icin bu yontemi dene
RowneSM Üye Anil-D' Alıntı: aynen rootlu olsaydi şeyi silecektin battery stats bini öyle duzelirdi ama rootsuz olduğu icin bu yontemi dene Genişletmek için tıkla ... Hacı hala böyle burası düzelmedi [emoji57]
Anil-D' Alıntı: aynen rootlu olsaydi şeyi silecektin battery stats bini öyle duzelirdi ama rootsuz olduğu icin bu yontemi dene Genişletmek için tıkla ... Hacı hala böyle burası düzelmedi [emoji57]
teknolojibaronu Üye RowneSM' Alıntı: Hacı hala böyle burası düzelmedi [emoji57] Genişletmek için tıkla ... Offf be! Senin cihaz yeni mi benim uzun zamandır %100 de 10 dk olmadı
RowneSM' Alıntı: Hacı hala böyle burası düzelmedi [emoji57] Genişletmek için tıkla ... Offf be! Senin cihaz yeni mi benim uzun zamandır %100 de 10 dk olmadı