Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

4.3 e downrage yaparken az kalsın benimde imei uçuyordu ace 2 den alışığız hacı sanada geçmiş olsun.

Türe

Üye
Bu arada yeni gelen güncellemeyle batarya baya iyileşmiş. 16 saat kullanım 5 saat ekran şu an % 38 şarjım

Not : Telefon sürekli 3G modunda.

Son düzenleme:
Tepkiler: B.A.R.O.N

Türe

Üye

Türe

Üye
Her uygulamayı kullandım fakat burada çıkmamış.

Bana 180mb gelmedi sanırım rusyanın eski sürüme çok önce verilmiş fakat şimdi bu güncelleme çıktı

bessa27

Üye
4.3 e downrage yaparken az kalsın benimde imei uçuyordu ace 2 den alışığız hacı sanada geçmiş olsun.
Oncelikle tum dostlarin Cuma si mubarek olsun..
Vallaa cihazi aldim Baron kardesim ama gene imei sini ucurdum yaw.. Sirf su EFS yedekleme,geri yukleme olayini deneyim diye.. Ama bi b.ka yaramiyo haberiniz ola. İmei uctuysa,cihaz garantili degilse,buyuk gecmis olsun o sahsa. Uzerine soyle bi 12-13 derecede su icsin aafiyetnen..

Türe

Üye
Ben S3 'te geri getirmiştim. Nasıl olduğunu bilmiyorum.

Anil-D

Üye
Ben yaklasik 6 guncellemeyidekurdum telefona indirme hızlandırıci knox 2.0 geldi swag geldi vs öyle şeyler

Evet sizlere kötü haberlerim var. galaxy note 3 ün fiyatı daha note 4 çıkmadan düştü neyse 1 dönemde olsa 2000 tl lik cihaz kullanmış olduk

Yalnız burada 4g yazıyor model numarası n9000Q anlamadım gitti ben alırken samsung mağazadaki elemanda 4g var demişti lte ile 4g farklı şeyler mi acaba??

xmustx

Üye
G3 alacaklarına note 3 alırlar

Evernote kullanıyormusunuz? 12 aylık samsung cihazlara özel bedava premium hesap alabiliyorsunuz.