bessa27
Üye
Aynen oyle kardesim..Stock Rom + Root daha stabil sonuçlar verebiliyor.
4.3 e downrage yaparken az kalsın benimde imei uçuyorduVallaa haciler,kurun orjinal Rus romunu,macera pesinde dolasmayin.. Benim cihaz 2 gun once nanay oldu,imei si uctu malin. Garanti durumuna getirene kadar alnimin damari catladi. Simdi serviste. Ne zaman hazir olur kim bilir.. Herkese iyi geceler :rolleyes:
Türkiye romuna mıBu arada yeni gelen güncellemeyle batarya baya iyileşmiş. 16 saat kullanım 5 saat ekran şu an % 38 şarjım
Not : Telefon sürekli 3G modunda.
sammobile da en son Rusya ya güncelleme verilmiş sanırım Rusya firmwareTürkiye romuna mı
Oncelikle tum dostlarin Cuma si mubarek olsun..4.3 e downrage yaparken az kalsın benimde imei uçuyorduace 2 den alışığız hacı sanada geçmiş olsun.
Ben S3 'te geri getirmiştim. Nasıl olduğunu bilmiyorum.Oncelikle tum dostlarin Cuma si mubarek olsun..
Vallaa cihazi aldim Baron kardesim ama gene imei sini ucurdum yaw..Sirf su EFS yedekleme,geri yukleme olayini deneyim diye.. Ama bi b.ka yaramiyo haberiniz ola. İmei uctuysa,cihaz garantili degilse,buyuk gecmis olsun o sahsa. Uzerine soyle bi 12-13 derecede su icsin aafiyetnen..
N9000 mi diye 10 defa sordum cevap vermedin?Ben yaklasik 6 guncellemeyidekurdum telefona indirme hızlandırıci knox 2.0 geldi swag geldi vs öyle şeyler
Edit: yanlış ve hatalı tespitG3 alacaklarına note 3 alırlar
Anlamayanlar derken ? Ne aradığını biliyor belki adam ? Kalem + daha büyük ekran istiyor ? Nasıl bir genelleme bu ?Aynen öyle olur koskoca SAMSUNG [emoji57]: anlamayanlar zaten hemen note 3 e yönelir
Donanım anlamında dedim tabiki kalemi bizim gibi kullanmak isteyen vardır bir anlık cahillik unutmuşum.Anlamayanlar derken ? Ne aradığını biliyor belki adam ? Kalem + daha büyük ekran istiyor ? Nasıl bir genelleme bu ?
Estağfurullah ben sadece sorgulamak amacıyla sordum.Donanım anlamında dedim tabiki kalemi bizim gibi kullanmak isteyen vardır bir anlık cahillik unutmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?