Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Türe

Üye
Senkronizasyon tamamen açık bir de Beta olduğundan dolayı biraz şişme yaptı rom. Ve batarya süresi giderek düşmeye başladı.

Şimdi Dr. Ketan ' ı deneyeceğim. Denemek isteyenler için ;

Özellikleri :

-30 tane batarya modu
-Busybox
-300 yazı tipi
-Bütün diller aktif
-init.d destekliyor
-Reklam engelleyici mevcut
-Yeniden başlatma için 4 farklı yol
-Launcher üzerinden yukarı sürükle özelliği sayesinde belirlediğiniz uygulamaya doğrudan erişim
-4'lü multiwindow desteği
-Bütün uygulamalar multiwindow'da aktif
-Artık düşük şarjda dahi flaşı kamerada kullanabilirsiniz
-S5'teki Pop-Up mesajlaşma öz.
-S5 stili durum çubuğu ve kilit ekranı
-Ve Dr. Ketan geliştirmeleri

(Çeviri bana aittir.)

Son düzenleme:
Tepkiler: B.A.R.O.N

Türe

Üye
Evet su anda romu yukledim. Gayet guzel ve tonla ayar mevcut. Meraklisina duyrulur.

Türe

Üye
Evet bende N900 için sanmıştım fakat onlar N900P için N900P de maalesef exynoslu model değil

Bu arada rom sapıttırdı iyice telefonu. Arada mesaj gelince flaşı yakıyor ve sönmüyor kitleyene kadar kendi kendine uyanıyor cihaz. Şimdi TR Rom v17 yi deneyeceğim.

Bu arada rom sapıttırdı iyice telefonu. Arada mesaj gelince flaşı yakıyor ve sönmüyor kitleyene kadar kendi kendine uyanıyor cihaz. Şimdi TR Rom v17 yi deneyeceğim.
Dr.Ketanda mı oldu enteresan ben 1 hafta kullandım sıkıntı yapmamıştı K10.1 sürümü güzeldide K11 i bilmiyorum.

tövbe ya.
ben daha hiç rom kuramadım n9005 cihaza
bitek stock rus romu kurmuştum.
n9005 için rom yok mu hiç

bessa27

Üye
Vallaa haciler,kurun orjinal Rus romunu,macera pesinde dolasmayin.. Benim cihaz 2 gun once nanay oldu,imei si uctu malin. Garanti durumuna getirene kadar alnimin damari catladi. Simdi serviste. Ne zaman hazir olur kim bilir.. Herkese iyi geceler :rolleyes:

Türe

Üye

Dikkatli ve bilinçli yapılırsa sıkıntı olmaz. Ama tabi hep bir risk var.