teknolojibaronu
Üye
İyiymişMIUI Rom
10 saat 40 dk Batarya süresi
5 saat 30 dk ekran süresi
Ve 6 saat 30 dk wifi açık
Senkronizasyon tamamen açık bir deİyiymiş
Denemiştim dr.ketanı onun kadar tecrübeli başka developer yok maalesef.Bir tane aosp rom olsa harika olacaktıEvet su anda romu yukledim. Gayet guzel ve tonla ayar mevcut. Meraklisina duyrulur.
Denemiştim dr.ketanı onun kadar tecrübeli başka developer yok maalesef.Bir tane aosp rom olsa harika olacaktı
Evet bende N900 için sanmıştım fakat onlar N900P için N900P de maalesef exynoslu model değilNette buldum fakat installation aborted hatası verdi
Evet bende N900 için sanmıştım fakat onlar N900P için N900P de maalesef exynoslu model değil
Dr.Ketanda mı oldu enteresan ben 1 hafta kullandım sıkıntı yapmamıştı K10.1 sürümü güzeldide K11 i bilmiyorum.Bu arada rom sapıttırdı iyice telefonu. Arada mesaj gelince flaşı yakıyor ve sönmüyor kitleyene kadar kendi kendine uyanıyor cihaz. Şimdi TR Rom v17 yi deneyeceğim.
11 evet. Aynen Efekt hakikaten çok kötü.Dr.Ketanda mı oldu enteresan ben 1 hafta kullandım sıkıntı yapmamıştı K10.1 sürümü güzeldide K11 i bilmiyorum.
N9000 için olandan çok daha fazlası var.Şimdi de sim kartı okumuyor hiçbir rom.tövbe ya.
ben daha hiç rom kuramadım n9005 cihaza
bitek stock rus romu kurmuştum.
n9005 için rom yok mu hiç
Dikkat et imeiyi kaybetme!!!N9000 için olandan çok daha fazlası var.Şimdi de sim kartı okumuyor hiçbir rom.
Dikkat et imeiyi kaybetme!!!
Şu 180 mb lik güncelleme knox warranty sıfırlamaya etki etti mi bilgin var mı?Stock roma döndüm. Bir süre durayım sonra geçerim başka roma.
Şu 180 mb lik güncelleme knox warranty sıfırlamaya etki etti mi bilgin var mı?
Vallaa haciler,kurun orjinal Rus romunu,macera pesinde dolasmayin.. Benim cihaz 2 gun once nanay oldu,imei si uctu malin. Garanti durumuna getirene kadar alnimin damari catladi. Simdi serviste. Ne zaman hazir olur kim bilir.. Herkese iyi geceler :rolleyes:
Bi daha tovbe ettim rafik yaw.. Karni agrisin custom rom larin :rolleyes:Dikkatli ve bilinçli yapılırsa sıkıntı olmaz. Ama tabi hep bir risk var.
Stock Rom + Root daha stabil sonuçlar verebiliyor.Bi daha tovbe ettim rafik yaw.. Karni agrisin custom rom larin :rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?