teknolojibaronu
Üye
Timberman çok iyiAğır oyunlar sıktı artık beni. Ufak boyutlu güzel oyunları tercih ediyorum şahsen.
AynenTimberman çok iyi
Multi window işini bilmiyorum. Rus sürümü ile Türkiye sürümü arasındaki benim farkettiğim tek fark KNOX 2.0 ve Çocuk Modu.Birde Rusya Türkiyeye göre daha fazla güncelleme alıyorSlm kardeşler.. Öncelikle herkesin bayramını şimdiden kutlarım
İki sorum olacak ; Multi Window u saydam yapan apk yada benzeri bişey varmı.? İkincisi ; Cihaz için Rusya Rom u önerirmisiniz,neden.. Şimdiden tşk ler
Ok Baron kardeşim.. Peki Rusya nın hangi sürümünü yüklememi önerirsin? İki farklı sürüm var bildiğim kadarıylaMulti window işini bilmiyorum. Rus sürümü ile Türkiye sürümü arasındaki benim farkettiğim tek fark KNOX 2.0 ve Çocuk Modu.Birde Rusya Türkiyeye göre daha fazla güncelleme alıyor
Farklı sürüm olarak Megafon gibi olanları mı kast ettin? Birde yazmayı unutmuşum senin bayramın mübarek olsunOk Baron kardeşim.. Peki Rusya nın hangi sürümünü yüklememi önerirsin? İki farklı sürüm var bildiğim kadarıyla
Tamamdır teşekkür ederim babasultan çok sağol..Farklı sürüm olarak Megafon gibi olanları mı kast ettin? Birde yazmayı unutmuşum senin bayramın mübarek olsunBen Rusya SER kullanıyorum.
Link var mi saydamlik icin ?Tamamdır teşekkür ederim babasultan çok sağol..Bu arada Multi Window un saydam oluşu mükemmel. Ben bikaç yere baktım ama cüret edemedim. Denerim olmazsa. Cihaz çöker mökerse de atarım Rus rom u olur biter.
Link var mi saydamlik icin ?
Dostum yalnız bunu yapmak için root yetkisi gerekiyor. Systemdekini silip koy yazıyorda.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buraya bi bak dostum..
Ben denedim denedim dostum.. Hiç bi değişiklik yok,ne sistemde ne görselde..Dostum yalnız bunu yapmak için root yetkisi gerekiyor. Systemdekini silip koy yazıyorda.
Ben bataryaya tecavüz ettiğim için şarj durumu hakkında birşey demiyorumBu arada Rusya Rom u,SER olanı kurdum. Farkı neymiş,zamanla anlarım zaar..
Eyiymişin yoorum..Ben bataryaya tecavüz ettiğim için şarj durumu hakkında birşey demiyorum(Tak çıkar tak çıkar )
Bende sıkıntı yok dostum.. :confused:Şunu şimdi fark ettim s-pen tutucu bende uyarı vermiyor [emoji35] sinir oldum 4.3 te yoktu bu sıkıntı rusya da mı sıkıntı 4.4.2 de mi
MIUI bir romdur şuan daha beta aşamasında ve Türkçe dil maalesef yok.MIUI ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?