Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

bessa27

Üye
Slm kardeşler.. Öncelikle herkesin bayramını şimdiden kutlarım
İki sorum olacak ; Multi Window u saydam yapan apk yada benzeri bişey varmı.? İkincisi ; Cihaz için Rusya Rom u önerirmisiniz,neden.. Şimdiden tşk ler

Multi window işini bilmiyorum. Rus sürümü ile Türkiye sürümü arasındaki benim farkettiğim tek fark KNOX 2.0 ve Çocuk Modu.Birde Rusya Türkiyeye göre daha fazla güncelleme alıyor

bessa27

Üye
Multi window işini bilmiyorum. Rus sürümü ile Türkiye sürümü arasındaki benim farkettiğim tek fark KNOX 2.0 ve Çocuk Modu.Birde Rusya Türkiyeye göre daha fazla güncelleme alıyor
Ok Baron kardeşim.. Peki Rusya nın hangi sürümünü yüklememi önerirsin? İki farklı sürüm var bildiğim kadarıyla

Ok Baron kardeşim.. Peki Rusya nın hangi sürümünü yüklememi önerirsin? İki farklı sürüm var bildiğim kadarıyla
Farklı sürüm olarak Megafon gibi olanları mı kast ettin? Birde yazmayı unutmuşum senin bayramın mübarek olsun Ben Rusya SER kullanıyorum.

bessa27

Üye
Farklı sürüm olarak Megafon gibi olanları mı kast ettin? Birde yazmayı unutmuşum senin bayramın mübarek olsun Ben Rusya SER kullanıyorum.
Tamamdır teşekkür ederim babasultan çok sağol.. Bu arada Multi Window un saydam oluşu mükemmel. Ben bikaç yere baktım ama cüret edemedim. Denerim olmazsa. Cihaz çöker mökerse de atarım Rus rom u olur biter.

Tepkiler: B.A.R.O.N

Türe

Üye
Tamamdır teşekkür ederim babasultan çok sağol.. Bu arada Multi Window un saydam oluşu mükemmel. Ben bikaç yere baktım ama cüret edemedim. Denerim olmazsa. Cihaz çöker mökerse de atarım Rus rom u olur biter.
Link var mi saydamlik icin ?

Türe

Üye
Hoşmuş teşekkürler.

bessa27

Üye
Bu arada Rusya Rom u,SER olanı kurdum. Farkı neymiş,zamanla anlarım zaar..

Şunu şimdi fark ettim s-pen tutucu bende uyarı vermiyor [emoji35] sinir oldum 4.3 te yoktu bu sıkıntı rusya da mı sıkıntı 4.4.2 de mi

Türe

Üye
13 saat kullanımda 3 saat ekran süresi bugünkü kullanımımda. Eh klasik Note 3
Bakalım az sonra MIUI'yi deneyeceğim. 22 saatlik kullanımda 7 saat ekran vermiş. Göreceğiz.