teknolojibaronu
Üye
5S dengeyi baya bozuyor phablet ile 4 inch li bir cihazı karşılaştırmak için nasıl bir telefon istediğini tekrardan karar vermen lazım.Yorumun icin tesekkurler belli olmaz alacağım zaman forumda kony acarim zaten 5s s5 ve note3 arasinda kararsizim
Seninde mi ezildiArkadaşlar note3de ekran yanında bulunan metal çerçeve ekran değişmeden değiştirilebiliyormu bilginiz varmı
Stabilite istiyorum acikcasi android ve samsung korkututugu icin 5s var aklimda birazcık ve agir oyunlari oynamayı severim5S dengeyi baya bozuyor phablet ile 4 inch li bir cihazı karşılaştırmak için nasıl bir telefon istediğini tekrardan karar vermen lazım.
Ağır oyundan kastın Thor asphalt Amazing spiderman vb oyunlar mı?Stabilite istiyorum acikcasi android ve samsung korkututugu icin 5s var aklimda birazcık ve agir oyunlari oynamayı severim
Aynen onlar gibi malum ogrenciyimAğır oyundan kastın Thor asphalt Amazing spiderman vb oyunlar mı?
iPhone ekranında çokta rahat oynamazsın NOTE 3 oyun için daha ideal.Aynen onlar gibi malum ogrenciyim
Kac sene daha götürür beni ortalamaiPhone ekranında çokta rahat oynamazsın NOTE 3 oyun için daha ideal.
Eski modellerden yola çıkarsak mesela NOTE 2 2012 de çıktı şuan güncel belki seneye desteği bitebilir NOTE 3 te ailesindeki modeller gibi tahminimce 3 yıl stock rom +2 yılda romlarla götürür.Kac sene daha götürür beni ortalama
Alacagim peki s5 deki gibi 8 cegirdeginde sürekli çalışması icin guncelleme gelirmi sizceEski modellerden yola çıkarsak mesela NOTE 2 2012 de çıktı şuan güncel belki seneye desteği bitebilir NOTE 3 te ailesindeki modeller gibi tahminimce 3 yıl stock rom +2 yılda romlarla götürür.
Belli olmaz fakat ben pek ümitli değilim.1gb ram avantajı S5 le arasındaki farkı kapatabilir. BekliyeceğizAlacagim peki s5 deki gibi 8 cegirdeginde sürekli çalışması icin guncelleme gelirmi sizce
Eger o guncelleme gelirse telefon uçar zaten bir yerden para gelecek gelene kadar note4 cikmazsa karar kıldım alıcamBelli olmaz fakat ben pek ümitli değilim.1gb ram avantajı S5 le arasındaki farkı kapatabilir. Bekliyeceğiz.Bilirsin android te ram herşeydir.Birde bize (note 3) S5 arayüzü güncelleme ile ekledimk perfonmansını etki eder diye düşünüyorum.
Para 2000 in üzerinde olacaksa NOTE 4 alEger o guncelleme gelirse telefon uçar zaten bir yerden para gelecek gelene kadar note4 cikmazsa karar kıldım alıcam
Insallah bakalımPara 2000 in üzerinde olacaksa NOTE 4 al
Tam yanları evet ama tam ekranla birleştiği yer ekrana sabit istersen youtube dan falan note 3 disassembly yaz ve sökerken neresi çıkıyor görürsünArkadaşlar note3de ekran yanında bulunan metal çerçeve ekran değişmeden değiştirilebiliyormu bilginiz varmı
Rusyaya verilen Güncellemeleri alır.Rus rom Kurulunca telefon güncelleme alır mı ?
Note 3 için orjinal spigen Slim Armor view nerde bulabilirim ve tavsiye edermisiniz ?Rusyaya verilen Güncellemeleri alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?