teknolojibaronu Üye xmustx' Alıntı: Arkadaşlar elimde bi note 3 var ve sadece fotoğraf veya fotoğraf klasörü kilitlemek için bi program gerekiyo.tavsiyeniz varmı ? Genişletmek için tıkla ... Ben APPLOCK uygulamasını kullanıyorum her türlü uygulamaya şifre koyulabiliyor.
xmustx' Alıntı: Arkadaşlar elimde bi note 3 var ve sadece fotoğraf veya fotoğraf klasörü kilitlemek için bi program gerekiyo.tavsiyeniz varmı ? Genişletmek için tıkla ... Ben APPLOCK uygulamasını kullanıyorum her türlü uygulamaya şifre koyulabiliyor.
silentattack Üye xmustx' Alıntı: Arkadaşlar elimde bi note 3 var ve sadece fotoğraf veya fotoğraf klasörü kilitlemek için bi program gerekiyo.tavsiyeniz varmı ? Genişletmek için tıkla ... Gallery Plus işini görür
xmustx' Alıntı: Arkadaşlar elimde bi note 3 var ve sadece fotoğraf veya fotoğraf klasörü kilitlemek için bi program gerekiyo.tavsiyeniz varmı ? Genişletmek için tıkla ... Gallery Plus işini görür
xmustx Üye teknolojibaronu' Alıntı: Ben APPLOCK uygulamasını kullanıyorum her türlü uygulamaya şifre koyulabiliyor. Genişletmek için tıkla ... o şekilde gerekmiyo.saol. silentattack' Alıntı: Gallery Plus işini görür Genişletmek için tıkla ... sadece resim yada resim klasörü şifreleniyomu ?
teknolojibaronu' Alıntı: Ben APPLOCK uygulamasını kullanıyorum her türlü uygulamaya şifre koyulabiliyor. Genişletmek için tıkla ... o şekilde gerekmiyo.saol. silentattack' Alıntı: Gallery Plus işini görür Genişletmek için tıkla ... sadece resim yada resim klasörü şifreleniyomu ?
teknolojibaronu Üye xmustx' Alıntı: o şekilde gerekmiyo.saol. sadece resim yada resim klasörü şifreleniyomu ? Genişletmek için tıkla ... KeepSafe var sadece resimleri gizliyor onuda bir dene
xmustx' Alıntı: o şekilde gerekmiyo.saol. sadece resim yada resim klasörü şifreleniyomu ? Genişletmek için tıkla ... KeepSafe var sadece resimleri gizliyor onuda bir dene
teknolojibaronu Üye xmustx' Alıntı: bu güzel oldu çok teşekkürler @teknolojibaronu Genişletmek için tıkla ... efenim Evet sonunda sayaç'ı sıfırladım
xmustx' Alıntı: bu güzel oldu çok teşekkürler @teknolojibaronu Genişletmek için tıkla ... efenim Evet sonunda sayaç'ı sıfırladım
teknolojibaronu Üye omursevim' Alıntı: Exynos mu o sayaç sıfırlanan telefon Genişletmek için tıkla ... evet exynos N9000QTelefon Bugün elimden kaydı şarj girişinin olduğu yerde bir ezilme oldu sizce para isterler mi samsung mağazadan almıştım. 1 yıl ücretsiz kırılma vermişlerdi
omursevim' Alıntı: Exynos mu o sayaç sıfırlanan telefon Genişletmek için tıkla ... evet exynos N9000QTelefon Bugün elimden kaydı şarj girişinin olduğu yerde bir ezilme oldu sizce para isterler mi samsung mağazadan almıştım. 1 yıl ücretsiz kırılma vermişlerdi
omursevim Üye Exynos ' lu cihazlar sıfırlanabiliyormu artık konusu nerde onun varsa link yollar mısın öğrenelim nasıl yapılacağı nı Teşekkürler
Exynos ' lu cihazlar sıfırlanabiliyormu artık konusu nerde onun varsa link yollar mısın öğrenelim nasıl yapılacağı nı Teşekkürler
teknolojibaronu Üye omursevim' Alıntı: Exynos ' lu cihazlar sıfırlanabiliyormu artık konusu nerde onun varsa link yollar mısın öğrenelim nasıl yapılacağı nı Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... al dostum Püf Noktası - N9000 N9000Q NOTE 3 Sayac Sıfırlama Tekrar Garantıye Sokma - MaxiCep
omursevim' Alıntı: Exynos ' lu cihazlar sıfırlanabiliyormu artık konusu nerde onun varsa link yollar mısın öğrenelim nasıl yapılacağı nı Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... al dostum Püf Noktası - N9000 N9000Q NOTE 3 Sayac Sıfırlama Tekrar Garantıye Sokma - MaxiCep
omursevim Üye teknolojibaronu' Alıntı: al dostum Püf Noktası - N9000 N9000Q NOTE 3 Sayac Sıfırlama Tekrar Garantıye Sokma - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Eyvallah dostum Sağol kolay gelsin
teknolojibaronu' Alıntı: al dostum Püf Noktası - N9000 N9000Q NOTE 3 Sayac Sıfırlama Tekrar Garantıye Sokma - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... Eyvallah dostum Sağol kolay gelsin
teknolojibaronu Üye omursevim' Alıntı: Eyvallah dostum Sağol kolay gelsin Genişletmek için tıkla ... sanada
teknolojibaronu Üye kiko60' Alıntı: Knox telefona yüklü olmadığı halde root yapılsa sayaç artar mi Genişletmek için tıkla ... evet artar
kiko60' Alıntı: Knox telefona yüklü olmadığı halde root yapılsa sayaç artar mi Genişletmek için tıkla ... evet artar
Türe Üye silentattack' Alıntı: Xda'da rastlıyorum arada mesajlarına hocam @Türe Genişletmek için tıkla ... Normal değil mi
silentattack' Alıntı: Xda'da rastlıyorum arada mesajlarına hocam @Türe Genişletmek için tıkla ... Normal değil mi