KayraBey Üye Türe' Alıntı: Tr Rom v9 kurulu , tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Orijinalden ne farkı var?
Türe' Alıntı: Tr Rom v9 kurulu , tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Orijinalden ne farkı var?
teknolojibaronu Üye mirzasinan' Alıntı: Bendede 9005 Rusya yüklü ama gözükmüyor Genişletmek için tıkla ... Bn N900 Rusya için dedim sammobiledan güncellemelere bakabilirsin.
mirzasinan' Alıntı: Bendede 9005 Rusya yüklü ama gözükmüyor Genişletmek için tıkla ... Bn N900 Rusya için dedim sammobiledan güncellemelere bakabilirsin.
Türe Üye Dede' Alıntı: Orijinalden ne farkı var? Genişletmek için tıkla ... Daha hızlı , S5 teması var , Multiwindow ve Pen Window u her uygulama için kullanabiliyorum , daha fazla Kişiselleştirme var
Dede' Alıntı: Orijinalden ne farkı var? Genişletmek için tıkla ... Daha hızlı , S5 teması var , Multiwindow ve Pen Window u her uygulama için kullanabiliyorum , daha fazla Kişiselleştirme var
Türe Üye Asabi İstihbaratçı' Alıntı: Türe lidroid rom nasıldı ? benim s4e kurmayı düşünüyorumda ? @Türe Genişletmek için tıkla ... Temaları ve Kişiselleştirme ayarları güzel ama telefon bir süre sonra fazla sapıttı o yüzden değiştirdim.
Asabi İstihbaratçı' Alıntı: Türe lidroid rom nasıldı ? benim s4e kurmayı düşünüyorumda ? @Türe Genişletmek için tıkla ... Temaları ve Kişiselleştirme ayarları güzel ama telefon bir süre sonra fazla sapıttı o yüzden değiştirdim.
teknolojibaronu Üye Ben 1 aydır stock + root oh mis hiç sıkıntı yok note3 e yapılan romlar fıs geliyor.
Türe Üye teknolojibaronu' Alıntı: Ben 1 aydır stock + root oh mis hiç sıkıntı yok note3 e yapılan romlar fıs geliyor. Genişletmek için tıkla ... Stock da güzel. Tr romu da beğendim stocktan daha hızlı olmuş.
teknolojibaronu' Alıntı: Ben 1 aydır stock + root oh mis hiç sıkıntı yok note3 e yapılan romlar fıs geliyor. Genişletmek için tıkla ... Stock da güzel. Tr romu da beğendim stocktan daha hızlı olmuş.
silentattack Üye Türe' Alıntı: Tr Rom v9 kurulu , tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Her ne kadar Türk geliştirici romu olsa da o rom benim ilgimi pek çekmedi nedense
Türe' Alıntı: Tr Rom v9 kurulu , tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Her ne kadar Türk geliştirici romu olsa da o rom benim ilgimi pek çekmedi nedense
Türe Üye silentattack' Alıntı: Her ne kadar Türk geliştirici romu olsa da o rom benim ilgimi pek çekmedi nedense Genişletmek için tıkla ... Ilk başta ben de uzaktım. Sonra denemek istedim , iyi ki geçmişim gerçekten çok hızlı.
silentattack' Alıntı: Her ne kadar Türk geliştirici romu olsa da o rom benim ilgimi pek çekmedi nedense Genişletmek için tıkla ... Ilk başta ben de uzaktım. Sonra denemek istedim , iyi ki geçmişim gerçekten çok hızlı.
Türe Üye bessa27' Alıntı: Kandiliniz Mubarek Olsun. Herşeyin orjinali iyidir herzaman.. Genişletmek için tıkla ... Herzaman değil
bessa27' Alıntı: Kandiliniz Mubarek Olsun. Herşeyin orjinali iyidir herzaman.. Genişletmek için tıkla ... Herzaman değil
Türe Üye bessa27' Alıntı: Öyle öyle.. Genişletmek için tıkla ... Kullanmadigin icin Tr Romunu bisey diyemem su an
bessa27' Alıntı: Öyle öyle.. Genişletmek için tıkla ... Kullanmadigin icin Tr Romunu bisey diyemem su an
silentattack Üye Türe' Alıntı: Kullanmadigin icin Tr Romunu bisey diyemem su an Genişletmek için tıkla ... Tr rom V10 gerçekten başarılı olmuş ama benim hala ilgimi çekmiyo nedense
Türe' Alıntı: Kullanmadigin icin Tr Romunu bisey diyemem su an Genişletmek için tıkla ... Tr rom V10 gerçekten başarılı olmuş ama benim hala ilgimi çekmiyo nedense
teknolojibaronu Üye Püf Noktası - N9000 N9000Q NOTE 3 Sayac Sıfırlama Tekrar Garantıye Sokma - MaxiCep evet dostlar gözümüz aydın ben yarin 18 gibi denerim sizdende haberler bekloyorum
Püf Noktası - N9000 N9000Q NOTE 3 Sayac Sıfırlama Tekrar Garantıye Sokma - MaxiCep evet dostlar gözümüz aydın ben yarin 18 gibi denerim sizdende haberler bekloyorum
xmustx Üye Arkadaşlar elimde bi note 3 var ve sadece fotoğraf veya fotoğraf klasörü kilitlemek için bi program gerekiyo.tavsiyeniz varmı ?
Arkadaşlar elimde bi note 3 var ve sadece fotoğraf veya fotoğraf klasörü kilitlemek için bi program gerekiyo.tavsiyeniz varmı ?