silentattack
Üye
Denemediğim rom yok orda hiçbiri istediğim gibi değil. VN güzeldi ama onun da bildirim barının sapındaki kısayollar kaldırılmıyoşu anki en süper rom tüm temaları içeriyor bende indiriyorum şimdi çok heyecenlıyım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızn900 cihazı ruslarada verilmese romsuz geçincez
romları buradan takip edebilirsin:bende n9005 var
hep çok rom var diyorsunuz hangi site bu ben bulamıyorum ayrıca stock+rom ne dmk bu konularda yeniyim
telim orjinal rus romu bu arada memnunum.
Root atınca özgürlük geliyor diyorsunuz ben rahatım telefonda ne gibi özellikler geliyor ki root la ?
programı kur ayarlar>geliştirici seçenekleri>usb hata ayıklama aç sonra bu programı pc ye kur o kendisi işi halledecektir en kolay root işlemi budurTelefondan root atılıyormuş diye duydum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
programı kur ayarlar>geliştirici seçenekleri>usb hata ayıklama aç sonra bu programı pc ye kur o kendisi işi halledecektir en kolay root işlemi budur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Temayla alakalı. Stock secersen orj. Gibi olur herşeyVN ROM çokta güzel değilmişher yer mavi
onunda bir çaresine bakarızbilgisayar yok işte sorun burda kendim telefonda yapmak istiyom nette okumuştum hafıza jartına atıyorduk recover modunda mı ne seçiyoz hiç anlamıyom
Siz nasıl yapıldığını biliyor musunuz
şuan cwm bir tek pc den yapılabiliniyor. Şuan için pc zaruri.bilgisayar yok işte sorun burda kendim telefonda yapmak istiyom nette okumuştum hafıza jartına atıyorduk recover modunda mı ne seçiyoz hiç anlamıyom
Siz nasıl yapıldığını biliyor musunuz
başka bi bildirim paneli flaşladım cwm den bu sefer de systemui hata verdiBende üst taraftaki butonlar altta , alt taraftakiler yok yani uygulamalar.
Yanılmıyorsam o butonlar kaldirilamiyordu.
Aynı bildirim panelini Build.prop programını aç product name ve product device yazan yerin karşılığındakini sil SM-G900 Yaz hepsi giderbaşka bi bildirim paneli flaşladım cwm den bu sefer de systemui hata verdi
Rom a ait olmayan dosyalari pek kullanma system ui dosyalari icin. Cakisabiliyor senin yasadigin gibi.başka bi bildirim paneli flaşladım cwm den bu sefer de systemui hata verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?