teknolojibaronu Üye Türe' Alıntı: Rootladım. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun pişman olmazsın
Senyor Keş Üye Türe' Alıntı: Resimden de gördüğünüz gibi multitasking yapıyorum Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun. sayacı artırmisin takma kafaya sayacı. birde söyle düşün rootun faydasi telefonun padişahı oluyorsun rom yükledinmi
Türe' Alıntı: Resimden de gördüğünüz gibi multitasking yapıyorum Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun. sayacı artırmisin takma kafaya sayacı. birde söyle düşün rootun faydasi telefonun padişahı oluyorsun rom yükledinmi
Senyor Keş Üye Türe' Alıntı: Bunu göze aldım zaten Hayır sadece root Genişletmek için tıkla ... iyi iyi. sayaç derdi kalmasın kafanda n900 için güzel romlar var 2 3 tane.
Türe' Alıntı: Bunu göze aldım zaten Hayır sadece root Genişletmek için tıkla ... iyi iyi. sayaç derdi kalmasın kafanda n900 için güzel romlar var 2 3 tane.
teknolojibaronu Üye teknolojibaronu' Alıntı: Galaxy Note 3 N9000 - [ROM][4.4.2-KITKAT][SM-N900][XXUDNC1][29-03-2014] TR-ROM-V06 [ODEX][AROMA] SUPER FAST POWERFUL Like - MaxiCepadminler konuları onayladığında bakılabilir.Galaxy Note 3 N9000 - [ROM][N900][XXUDNB2][AROMA][KitKat] Lidroid V2.1 / Theme Support / - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... teknolojibaronu' Alıntı: bizim stock rom sizin omega roma bedelhttps://www.maxicep.com/forum/konu/...9-◥███◣-aroma-installer-easy-fast-sta.888276/ Genişletmek için tıkla ...
teknolojibaronu' Alıntı: Galaxy Note 3 N9000 - [ROM][4.4.2-KITKAT][SM-N900][XXUDNC1][29-03-2014] TR-ROM-V06 [ODEX][AROMA] SUPER FAST POWERFUL Like - MaxiCepadminler konuları onayladığında bakılabilir.Galaxy Note 3 N9000 - [ROM][N900][XXUDNB2][AROMA][KitKat] Lidroid V2.1 / Theme Support / - MaxiCep Genişletmek için tıkla ... teknolojibaronu' Alıntı: bizim stock rom sizin omega roma bedelhttps://www.maxicep.com/forum/konu/...9-◥███◣-aroma-installer-easy-fast-sta.888276/ Genişletmek için tıkla ...
Türe Üye Uzun vadede sorunları da beraberinde getirir custom romlar. Onun yerine stock + root daha iyi benim için.
Uzun vadede sorunları da beraberinde getirir custom romlar. Onun yerine stock + root daha iyi benim için.
teknolojibaronu Üye Türe' Alıntı: Uzun vadede sorunları da beraberinde getirir custom romlar. Onun yerine stock + root daha iyi benim için. Genişletmek için tıkla ... öyle bende stock 4.3 teyim.
Türe' Alıntı: Uzun vadede sorunları da beraberinde getirir custom romlar. Onun yerine stock + root daha iyi benim için. Genişletmek için tıkla ... öyle bende stock 4.3 teyim.
silentattack Üye teknolojibaronu' Alıntı: S5 temalı rom varsa link verebilirmsn?? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teknolojibaronu' Alıntı: S5 temalı rom varsa link verebilirmsn?? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teknolojibaronu Üye silentattack' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... romun konusu var mı?
silentattack' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... romun konusu var mı?
teknolojibaronu Üye silentattack' Alıntı: Ne biçim telefon bu arkadaş ne cm rom var ne aosp rom var ne miui rom var Genişletmek için tıkla ... şu anki en süper rom tüm temaları içeriyor bende indiriyorum şimdi çok heyecenlıyım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız n900 cihazı ruslarada verilmese romsuz geçincez
silentattack' Alıntı: Ne biçim telefon bu arkadaş ne cm rom var ne aosp rom var ne miui rom var Genişletmek için tıkla ... şu anki en süper rom tüm temaları içeriyor bende indiriyorum şimdi çok heyecenlıyım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız n900 cihazı ruslarada verilmese romsuz geçincez