teknolojibaronu Üye Türe' Alıntı: Sayaç artmiyor di mi Genişletmek için tıkla ... mj7 firmware i yükleyeceğim.şimdi bir deniyorum mj7 de insin birde onla deniyeyim.
Türe' Alıntı: Sayaç artmiyor di mi Genişletmek için tıkla ... mj7 firmware i yükleyeceğim.şimdi bir deniyorum mj7 de insin birde onla deniyeyim.
Senyor Keş Üye teknolojibaronu' Alıntı: bu cf auto root dosyası değilde diğerlerini odinde nereye koyacağım?? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... BL olanı odin v3.09da BL olan yere CP olanı da CP yazan yere koy. Odin V3.09 kullan
teknolojibaronu' Alıntı: bu cf auto root dosyası değilde diğerlerini odinde nereye koyacağım?? Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... BL olanı odin v3.09da BL olan yere CP olanı da CP yazan yere koy. Odin V3.09 kullan
kiko60 Üye teknolojibaronu' Alıntı: olsa bende yapmak isterim zaten ekran 5.7 olunca Genişletmek için tıkla ... Aynen eyvallah
teknolojibaronu' Alıntı: olsa bende yapmak isterim zaten ekran 5.7 olunca Genişletmek için tıkla ... Aynen eyvallah
Senyor Keş Üye Baron ne oldu sıfırladinmi sayacı aman ha dikkat et dosyaların odinde dediğim yerlere yerleştir @teknolojibaronu
Baron ne oldu sıfırladinmi sayacı aman ha dikkat et dosyaların odinde dediğim yerlere yerleştir @teknolojibaronu
teknolojibaronu Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: BL olanı odin v3.09da BL olan yere CP olanı da CP yazan yere koy. Odin V3.09 kullan Genişletmek için tıkla ... demiştim ya zaten 3.09 kullanmak lazım diye.yazmana gerek yoktu.
Asabi Geliştirici' Alıntı: BL olanı odin v3.09da BL olan yere CP olanı da CP yazan yere koy. Odin V3.09 kullan Genişletmek için tıkla ... demiştim ya zaten 3.09 kullanmak lazım diye.yazmana gerek yoktu.
teknolojibaronu Üye kiko60' Alıntı: Ram değerinin 2.30 gb olmasii normal mi ? Genişletmek için tıkla ... kullanılan ram miktarı mı 2.30 yoksa toplam mı?
kiko60' Alıntı: Ram değerinin 2.30 gb olmasii normal mi ? Genişletmek için tıkla ... kullanılan ram miktarı mı 2.30 yoksa toplam mı?
teknolojibaronu Üye Asabi Geliştirici' Alıntı: Baron ne oldu sıfırladinmi sayacı aman ha dikkat et dosyaların odinde dediğim yerlere yerleştir @teknolojibaronu Genişletmek için tıkla ... yok mj7 firmware sini indiriyordu çok uzun sürüyor onla denerim olmazsa daha denemem
Asabi Geliştirici' Alıntı: Baron ne oldu sıfırladinmi sayacı aman ha dikkat et dosyaların odinde dediğim yerlere yerleştir @teknolojibaronu Genişletmek için tıkla ... yok mj7 firmware sini indiriyordu çok uzun sürüyor onla denerim olmazsa daha denemem
kiko60 Üye teknolojibaronu' Alıntı: kullanılan ram miktarı mı 2.30 yoksa toplam mı? Genişletmek için tıkla ... Kullanılan 2.30 gb
teknolojibaronu' Alıntı: kullanılan ram miktarı mı 2.30 yoksa toplam mı? Genişletmek için tıkla ... Kullanılan 2.30 gb
teknolojibaronu Üye kiko60' Alıntı: Kullanılan 2.30 gb Genişletmek için tıkla ... 4.3 te bendede sendeki gibiydi DU SPEED BOOSTER kullanmanı tavsiye ederim.
kiko60' Alıntı: Kullanılan 2.30 gb Genişletmek için tıkla ... 4.3 te bendede sendeki gibiydi DU SPEED BOOSTER kullanmanı tavsiye ederim.
Türe Üye Nasıl yani ben 4.3 dönerken sayaç artacak öyle mi ? 4.3 te kesin sıfırlanıyor mu ? En olmadı artık yaparım root u
Nasıl yani ben 4.3 dönerken sayaç artacak öyle mi ? 4.3 te kesin sıfırlanıyor mu ? En olmadı artık yaparım root u
teknolojibaronu Üye Türe' Alıntı: Nasıl yani ben 4.3 dönerken sayaç artacak öyle mi ? 4.3 te kesin sıfırlanıyor mu ? En olmadı artık yaparım root u Genişletmek için tıkla ... sıfırlanmiyor denedim 4.3 romla geri dönebilirsin oda sayaçi arttırır
Türe' Alıntı: Nasıl yani ben 4.3 dönerken sayaç artacak öyle mi ? 4.3 te kesin sıfırlanıyor mu ? En olmadı artık yaparım root u Genişletmek için tıkla ... sıfırlanmiyor denedim 4.3 romla geri dönebilirsin oda sayaçi arttırır
teknolojibaronu Üye Türe' Alıntı: O zaman haftasonu root yapabilirim belki Genişletmek için tıkla ... çok rahatlarsın ben yaptım hem şarj artışı hemde root yetkisi iyi geliyor
Türe' Alıntı: O zaman haftasonu root yapabilirim belki Genişletmek için tıkla ... çok rahatlarsın ben yaptım hem şarj artışı hemde root yetkisi iyi geliyor
Senyor Keş Üye Türe' Alıntı: O zaman haftasonu root yapabilirim belki Genişletmek için tıkla ... sayacı sıfırlayamadıki baron. sıfırlamak için 4.3e bootloader dahil olmak üzere dönmek lazım maalesef 4.4.2ye güncellediysen şuan için sayaç sıfırlama yok
Türe' Alıntı: O zaman haftasonu root yapabilirim belki Genişletmek için tıkla ... sayacı sıfırlayamadıki baron. sıfırlamak için 4.3e bootloader dahil olmak üzere dönmek lazım maalesef 4.4.2ye güncellediysen şuan için sayaç sıfırlama yok