bessa27 Üye 002851' Alıntı: 4.4 geldi arkadaslar sabah itibari ile ben yukledim Genişletmek için tıkla ... VALLAHA MI..!! :eek:
002851' Alıntı: 4.4 geldi arkadaslar sabah itibari ile ben yukledim Genişletmek için tıkla ... VALLAHA MI..!! :eek:
bessa27 Üye 002851' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Bildiğimiz resmi TÜRKİYE güncellemesi demi dostum KİES ile yüklenebilen.. :rolleyes::confused:
002851' Alıntı: Evet Genişletmek için tıkla ... Bildiğimiz resmi TÜRKİYE güncellemesi demi dostum KİES ile yüklenebilen.. :rolleyes::confused:
bessa27 Üye 002851' Alıntı: Evet ama ben direk cihazdan yükledim Genişletmek için tıkla ... Çok güzel.. Bu haberi ilk senden duydum,Rabbim sana da güzel haberler nasip etsin,o tertemiz gönlünden ne geçiyosa.. Çok tşk ederim kardeşim :
002851' Alıntı: Evet ama ben direk cihazdan yükledim Genişletmek için tıkla ... Çok güzel.. Bu haberi ilk senden duydum,Rabbim sana da güzel haberler nasip etsin,o tertemiz gönlünden ne geçiyosa.. Çok tşk ederim kardeşim :
teknolojibaronu Üye 002851' Alıntı: Evet ama ben direk cihazdan yükledim Genişletmek için tıkla ... Cihaz modeli nedir N900 Mİ N9000Q mu??? SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
002851' Alıntı: Evet ama ben direk cihazdan yükledim Genişletmek için tıkla ... Cihaz modeli nedir N900 Mİ N9000Q mu??? SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teknolojibaronu Üye Evet benim ki N9000Q ve update geldi haber veren dostum Teşekkürler. Ben update etmeyeceğim önce siz bir bakın guzelse bende geçerim SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet benim ki N9000Q ve update geldi haber veren dostum Teşekkürler. Ben update etmeyeceğim önce siz bir bakın guzelse bende geçerim SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teknolojibaronu Üye Samsung Galaxy Note 3 KİTKAT UPDATE (Sonunda!!!) - MaxiCep SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Samsung Galaxy Note 3 KİTKAT UPDATE (Sonunda!!!) - MaxiCep SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teknolojibaronu Üye Var mı update eden neler değişti??? SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teknolojibaronu Üye Türe' Alıntı: Ben yuklicem az sonra. Rus romuyla farki var mi bakalım Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türe' Alıntı: Ben yuklicem az sonra. Rus romuyla farki var mi bakalım Genişletmek için tıkla ... Kolay gelsin. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teknolojibaronu Üye Türe' Alıntı: Bu da ram kullanımı Genişletmek için tıkla ... Benim şuan 4.3 te en az 1.40 a düşmüştü gerçekten baya gelişmiş SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türe' Alıntı: Bu da ram kullanımı Genişletmek için tıkla ... Benim şuan 4.3 te en az 1.40 a düşmüştü gerçekten baya gelişmiş SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türe Üye teknolojibaronu' Alıntı: Benim şuan 4.3 te en az 1.40 a düşmüştü gerçekten baya gelişmiş SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Rus romunda 1.80 lerdeydi. Bu rom gerçekten daha iyi. Herkese tavsiye ediyorum geçmesini.
teknolojibaronu' Alıntı: Benim şuan 4.3 te en az 1.40 a düşmüştü gerçekten baya gelişmiş SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... Rus romunda 1.80 lerdeydi. Bu rom gerçekten daha iyi. Herkese tavsiye ediyorum geçmesini.
teknolojibaronu Üye Türe' Alıntı: Rus romunda 1.80 lerdeydi. Bu rom gerçekten daha iyi. Herkese tavsiye ediyorum geçmesini. Genişletmek için tıkla ... Kilit ekranı nasıl kamera simgesi gelecek deniyordu. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türe' Alıntı: Rus romunda 1.80 lerdeydi. Bu rom gerçekten daha iyi. Herkese tavsiye ediyorum geçmesini. Genişletmek için tıkla ... Kilit ekranı nasıl kamera simgesi gelecek deniyordu. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teknolojibaronu Üye Türe' Alıntı: Rus romunda 1.80 lerdeydi. Bu rom gerçekten daha iyi. Herkese tavsiye ediyorum geçmesini. Genişletmek için tıkla ... Birde odin mode dan sana zahmet hala n900 mü yazıyor yoksa n9000Q mu olmuş onu merak ettim. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türe' Alıntı: Rus romunda 1.80 lerdeydi. Bu rom gerçekten daha iyi. Herkese tavsiye ediyorum geçmesini. Genişletmek için tıkla ... Birde odin mode dan sana zahmet hala n900 mü yazıyor yoksa n9000Q mu olmuş onu merak ettim. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi