bessa27 Üye ysatxE' Alıntı: Bu Resimler Bir Harika Dostum :-P Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim tşk eder,hayırlı geceler dilerim..
ysatxE' Alıntı: Bu Resimler Bir Harika Dostum :-P Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kardeşim tşk eder,hayırlı geceler dilerim..
ysatxE Üye bessa27' Alıntı: Eyvallah kardeşim tşk eder,hayırlı geceler dilerim.. Genişletmek için tıkla ... Hayirli Geceler )
bessa27' Alıntı: Eyvallah kardeşim tşk eder,hayırlı geceler dilerim.. Genişletmek için tıkla ... Hayirli Geceler )
bessa27 Üye nikenroll.kz' Alıntı: Bu da benden Genişletmek için tıkla ... Süper olmuş.. Eline sağlık kanki.. :
teknolojibaronu Üye nikenroll.kz' Alıntı: Bu da benden Genişletmek için tıkla ... Aramızdaki Ressamlar süper olmuş
teknolojibaronu Üye ginaz' Alıntı: Cumartesi Günü NOTE 3 Beyaz aldım . Öncedende NOTE2 vardı . Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun dostum yalnız note 3 ün şarjı note 2 gibi çok çok iyi gitmiyor
ginaz' Alıntı: Cumartesi Günü NOTE 3 Beyaz aldım . Öncedende NOTE2 vardı . Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun dostum yalnız note 3 ün şarjı note 2 gibi çok çok iyi gitmiyor
blackeye0606 Üye mehmet yasir' Alıntı: Hayırlı olsun dostum yalnız note 3 ün şarjı note 2 gibi çok çok iyi gitmiyor Genişletmek için tıkla ... O kadar kötü değil hocam 1.gunu deviriyor benim note 3
mehmet yasir' Alıntı: Hayırlı olsun dostum yalnız note 3 ün şarjı note 2 gibi çok çok iyi gitmiyor Genişletmek için tıkla ... O kadar kötü değil hocam 1.gunu deviriyor benim note 3
ginaz Üye mehmet yasir' Alıntı: Hayırlı olsun dostum yalnız note 3 ün şarjı note 2 gibi çok çok iyi gitmiyor Genişletmek için tıkla ... Evet onu fark ettim. Ama sensörler temassız kontrol filan normal bence. Birde şu kılıflardan aldım onlarda biraz etkiliyor galiba şarjı
mehmet yasir' Alıntı: Hayırlı olsun dostum yalnız note 3 ün şarjı note 2 gibi çok çok iyi gitmiyor Genişletmek için tıkla ... Evet onu fark ettim. Ama sensörler temassız kontrol filan normal bence. Birde şu kılıflardan aldım onlarda biraz etkiliyor galiba şarjı
ginaz Üye blackeye0606' Alıntı: O kadar kötü değil hocam 1.gunu deviriyor benim note 3 Genişletmek için tıkla ... Bende sabah çıkartım %100 den iki üç tel görüşmesi 3g ve mobil veri sürekli açık facebook twitter whatsapp filan şuanda %54 bence yeterli
blackeye0606' Alıntı: O kadar kötü değil hocam 1.gunu deviriyor benim note 3 Genişletmek için tıkla ... Bende sabah çıkartım %100 den iki üç tel görüşmesi 3g ve mobil veri sürekli açık facebook twitter whatsapp filan şuanda %54 bence yeterli
teknolojibaronu Üye blackeye0606' Alıntı: O kadar kötü değil hocam 1.gunu deviriyor benim note 3 Genişletmek için tıkla ... Benedede rahat 1 gün alıyor fakat note 2 kullanıcılarında bir arkadaş 3 gün ü görmüş ss paylaşmisti
blackeye0606' Alıntı: O kadar kötü değil hocam 1.gunu deviriyor benim note 3 Genişletmek için tıkla ... Benedede rahat 1 gün alıyor fakat note 2 kullanıcılarında bir arkadaş 3 gün ü görmüş ss paylaşmisti
teknolojibaronu Üye ginaz' Alıntı: Evet onu fark ettim. Ama sensörler temassız kontrol filan normal bence. Birde şu kılıflardan aldım onlarda biraz etkiliyor galiba şarjı Genişletmek için tıkla ... Valla o kılıf a uyuz oldum ses tuşlarına kapağı katlamadan rahat basamiyorum
ginaz' Alıntı: Evet onu fark ettim. Ama sensörler temassız kontrol filan normal bence. Birde şu kılıflardan aldım onlarda biraz etkiliyor galiba şarjı Genişletmek için tıkla ... Valla o kılıf a uyuz oldum ses tuşlarına kapağı katlamadan rahat basamiyorum