Sarangni
Üye
Açıkcası fikrim yok ben 90 lira verip Samsung bayisinden aldım
Bu arada s pen i kullandığım için TW romlara muhtacım
CM rom kurunda hiç bir özelliğini kullanamıyorsun cihazın. TW de bir sürü özellik var. O zaman Mİband gelince Miui romunu da kurarım telefonaTW ve Miui Romlar da S-Pen çalışıyor. Onun dışında ki CM gibi romlar da çalışmıyor. Açıkçası bu cihaz da gidip CM Rom yüklenmez. CM ROM orta performanslı cihazlar için biçilmiş kaftan. Eskiden çok kullandım CM ROM ama son iki cihaz üst seviye olduğu için tercih etmedim.
CM rom kurunda hiç bir özelliğini kullanamıyorsun cihazın. TW de bir sürü özellik var. O zaman Mİband gelince Miui romunu da kurarım telefona
CM rom kurunda hiç bir özelliğini kullanamıyorsun cihazın. TW de bir sürü özellik var. O zaman Mİband gelince Miui romunu da kurarım telefonaTW ve Miui Romlar da S-Pen çalışıyor. Onun dışında ki CM gibi romlar da çalışmıyor. Açıkçası bu cihaz da gidip CM Rom yüklenmez. CM ROM orta performanslı cihazlar için biçilmiş kaftan. Eskiden çok kullandım CM ROM ama son iki cihaz üst seviye olduğu için tercih etmedim.
Evet oradan aldım yanlışlıkla nabız ölmeyen versiyonunu almışım 15 dolara buraya gelince biriyle konuştum takas edicez 25 lira farklaMi Bandı, Aliexpress üzerinden mi aldınız? Bende almak istiyorum çok şık ve kullanışlı bir ürüne benziyor.
CM rom kurunda hiç bir özelliğini kullanamıyorsun cihazın. TW de bir sürü özellik var. O zaman Mİband gelince Miui romunu da kurarım telefona
Evet oradan aldım yanlışlıkla nabız ölmeyen versiyonunu almışım 15 dolara buraya gelince biriyle konuştum takas edicez 25 lira farkla
Ayrıca kulaklığımda Xiaomi
Hepsiburada 110liraydı geçen S1 olanıMi Band 1S almanız gerekiyorken diğer sürümü almışsınız. Türkiye de taksitli satan bir yer olsa buradan da alırım ama yok maalesef. Burada da var 90 TL satıyorlar.
Güzel kulaklık alın yalnız plastik olan bölgelerin boyası hassas birazBenim kulaklık da bozuldu. Bir tane Piston 3 alma vakti geliyor.
Şimdi hangi romu kuracagim kafam karıştı o diyor bu nü kur bu diyor onu
Her ikimizde kullandık güzel bir romO zaman seni takip edip kuralım haa bu arada arymodu 8.1 denemiş miydin acaba kardeşim
O zaman seni takip edip kuralım haa bu arada arymodu 8.1 denemiş miydin acaba kardeşim
Yine saol benim bir tek Aurora romu biliyorum taki forumda bu konuyu bulana kadar ve şu an arymodu kullanılıyor klavye renk seçeneği yok varsa ben bilmiyor ikinize ayrı ayrı TSK sunuyorum ❤
İyi ki n9005 almışım diyorumEğer AryaMod V8.1 kurduysan tam bir tema desteği yok. Tema desteği daha çok Note 5 Port romlar da var.
Galaxy S7 Edge, 6.0.1 tabanlı rom çalışmaları N9005 için başlamış. Yakın da nur topu gibi bir rom daha olacak. Bu ara çok hızlı romlar geliyor.
İyi ki n9005 almışım diyorumHem 4G hemde rom..
Bu psikopat Samsung Note 3 neo ya 5.1.1 verdi ama Note 3 e neden vermedi acaba güya kırpılmış versiyonuBana yurt dışından hediye olarak gelmişti. Hatta Note 4 gelecekti satıcı bu modelin çok iyi olduğunu söyleyip N9005 vermiş alacak kişiye. Note 4 ile de bir fark yok zaten. Bana da iyi ki N9005 gelmiş diyorum. Note 4 gelse tek artısı resmi 6.0 güncellemesi alacak olmasıydı.
Bu psikopat Samsung Note 3 neo ya 5.1.1 verdi ama Note 3 e neden vermedi acaba güya kırpılmış versiyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?