Kalınlaştırma var ama estetik. Gayet güzel.
7800mAh High Capacity Extended Battery + Back Cover Case For Samsung Galaxy Note 3 III N9000 N9005 N9008 *LB
Ben 10 dolara aldim. Simdi 29 tl eder. Tr de en az 60 tl dir. 1 ayda gelir. Aliexpress uygulamasini indirin üye olun. Kartla ödeyin... ucretsiz kargo zaten
Ben 10 dolara aldim. Simdi 29 tl eder. Tr de en az 60 tl dir. 1 ayda gelir. Aliexpress uygulamasini indirin üye olun. Kartla ödeyin... ucretsiz kargo zaten
Git kuveytTürkten altın hesabi actir. Ücretsiz ve senelik ucret diye bisey yok. İçine döviz hesabi actir. Alacaģın kadar dolar al Şubeden. Alisverisini yap. Master visa cartlar olur.
Note 3 ün daha nasıl üzerinde olur ses kalitesi bilmem. Seste bi yere kadar. Kime dinletcen
Kamerasıda hala çok iyi...
Ram ise saniyeleri degiştirir
1 snye fazla beklersin.
Hafiza kartıyla depolamada kolay. Zaten haricilere ara ara aktarıyoruz.
Sen tatile git kafa dinle. Harbi daha iyi gelir
Merhaba arkadaşlar.. Uzun zamandır bildirim almaya başladım bu konuyla ilgili.. Nedir bu hareketlilik,nedir sizi Note 3 e bu kadar bağlayan,bu istikrar.? Hepinizi tebrik ediyorum ayrıca. Nice üst seviye cihazlar çıktı,ve hala forumdaki aşina isimler kalitesinden ödün vermeden bilgi paylaşımı ve yardımlarda bulunuyor.. Gerçekten bravo