serdar_gs
Üye
şimdi sende widgette açık mı yazıyor temizle mi? cevabın çok önemli sende açık yazıyorsa başka temizle yazıyorsa başka yöntemlere yönelecezBen hiç serviste ki moronlarla uğraşamam.
varmı sendesaolasin arama yerinden *#0*# tuslayip mavi ile kırmızı ışıkları acarsaniz anlarsiniz yazıyor nette
bilmem [emoji1] korkuyom bakmayaşimdi sende widgette açık mı yazıyor temizle mi? cevabın çok önemli sende açık yazıyorsa başka temizle yazıyorsa başka yöntemlere yönelecez
varmı sende
olabilir telefonun normal cebde durdugu sicaklik 36 derece ele alinca 43 46 arasi gördüm 50 gormedi dahasende kesin vardır
hala araştırmadayım. knox sıfırlama dosyası ile sıfırlayıp kitkatı kurunca sıkıntı yok ama o bootloader üzerine lolipopu kurunca model n9000q olsada bizi n900 gibi avrupa modeli gibi algılıyor cpuz ile baktım model n9000q ha3gjv diyor silmek istiyorum bu adamın bootloaderini ama nasıl yapacamŞimdi 4.4.2 kuruyorum OTA 5.0 yükleyip o çok merak edilem hava durumu widgetının ss'sini atarım.
Diğer hava durumlarında sıkıntı yok zatenGöründüğü gibi Stock 5.0 N9000Q Türkiye hava durumu temizle diye bir yazı yok İstanbul için.
Hangi şehirler bildiğin varsa bakarım. Yoksa hepsine teker teker bakmam.Diğer hava durumlarında sıkıntı yok zatenanıl gibi yapsana şu an akşam olan ve havanın açık olduğu bir şehir seçerek baksana mesela şu an new york akşam ve hava temizle
Valla umrumda bile değil
Ben bi çözüm bulamadım henüz senden de fikirler bekliyoruz tekno gardaş
Aç bir Note 5 kutusu fısss bütün dertlere iyi gelir
Bende de yokMerak edip *#0*# ben de yaptım. Hamd olsun hiç bir sorun yok.
sağol canım ben almayayımAç bir Note 5 kutusu fısss bütün dertlere iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?