bessa27
Üye
Hacı aabi ben Modern Kombat 4 ten bahsetmiştim..Arkadaşım note 3 nova 3 oyunu için uyumlu değil nova 3 note 3 e kurdum oyuna girir giremez atiyor aynı oyunu s4 de attigim da ise sorun yok oyunu oynuyorum umarım en yakın zamanda note 3 le uyumlu olur oyunlar
Doğru bende sana ilk ondan bahsetmiştim yani modern kombat 4 dü note 3 de çalıştıramadım.ama s4 de denemedim.kafama takıldı nova 3 yükledim apk yi kurup data yı rar dan çıkarıp android obb klasörüne yükledim sonuç basarız oldu oyuna girmeden atti interneti kapatıp açtım olmadı hatta dili ingilizce yaptım hiç bi şekilde başaramadım.aynı oyunu s4 de atıp denedim tek seferde olduHacı aabi ben Modern Kombat 4 ten bahsetmiştim..Gene de verdiğin bilgi için saol
Arkadaşım hangi siteden indirdin ben bi türlü kurulumu gerçekleştiremedim de yardımcı olursan sevinirim
Evet şimdi bende merak etmedim deyil telini rootlayan varmı? Ben kıyamadım halen root lamaya ama aklımdan da geçmiyor deyilTelefonu rootlayan arkadaşım varmı hiç varsa eğer playstor dan sprit fm apk sını yükleyip deneyebilirmi çalışıyormu diye bu telefonda radyo donanım ı olduğunu duydum.
Yalnız bu n9006 için. Siz denediniz mi bu yöntemi ?Nette garantiyi bozmadan rootlamanın yolunu bulmuştum.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ne diyon sen yeaa..arkadaşlar merhaba.. sadece yorum almak istiyorum amacım tartısma konusu degil benı yanlıs anlamayın.
note 3 ünüzden memnun musunuz ? ben note 2 kullanıyordum. 2 hafta once note 3 aldım. 2 haftadır kullanıyorum. ama note 2 den note 3 e gectigim için midir bilmem ama cokta cazip gelmedi bana note 3. hala bir eksiklik varmış gibi. cok stabil gelmedi bana. donemsel program gecişlerinde ve acılışlarında kasmalar yasanıyor. note 2 deki note bölümü bence daha kullanışlıydı... tabikide daha görsellik katılmış durumda ama bence note 2 daha kullanışlıydı.sizce nasıl ? yada benım kesfedemedigim farklı özellikler yada note 3 u cazip kıldıracak neler var ? sonucta tabikide arasına farklar mevcut. sensör farkları göz önünde. ama ram kullanımı stabillik yönünde bakarsanız bence note 2 daha gecerli düşünüyorum. evet direk note 3 e gecince cok büyük farklılıklar göz onunde ama note 2 den note 3 e gecmek biraz anlamsız geldi bence. herkese saygılarımı sunuyorum
Ne diyon sen yeaa..
Denemedim ama özel bişey değildir sanırımYalnız bu n9006 için. Siz denediniz mi bu yöntemi ?
Videoyu izledim ve tahminlerimde yanılmıyorsam bu snapdragon işlemcili note 3 lerde geçerli diğerlerini de root eder ama sayaç artar diye düşünüyorumDenemedim ama özel bişey değildir sanırım
Şu an note 3 de çalışmıyorTraingle away olduktan sonra sayaç mayaç hikaye yeaa..
Sorgulamak lazım bir bakayımVideoyu izledim ve tahminlerimde yanılmıyorsam bu snapdragon işlemcili note 3 lerde geçerli diğerlerini de root eder ama sayaç artar diye düşünüyorum
Durum nedir ?Sorgulamak lazım bir bakayım
Hangi konuda fabrika ayaklarına dönme gereksimi duydun arkadaşım? Fabrika ayarı derken wipe (ful format) yapmayimi kast ettin yoksa ayarlardan mı fabrika ayarlarına döndün?Slm arkadaşlar yeniden.. Anroid terk artık bıktırdı beni sonunda kaç defa fabrika ayarına dönmek zorunda bıraktı beni o ney yaw..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?