bessa27
Üye
Aciklamasini yaptim dostum ama senin msj i alintilamadigim icin bunu yaziyorum bilgin olsun diye..Arkadaşım hangi siteden indirdin ben bi türlü kurulumu gerçekleştiremedim de yardımcı olursan sevinirim
saol dostum ben tele denedim datasını indirmeyi rar arşivinde cıkarırken sonlarda hata alıyorum.neyse artık tekrardan denerimAciklamasini yaptim dostum ama senin msj i alintilamadigim icin bunu yaziyorum bilgin olsun diye..
E hadi bakalim.. Bi sıkıntı olursa daha detayli anlatirimsaol dostum ben tele denedim datasını indirmeyi rar arşivinde cıkarırken sonlarda hata alıyorum.neyse artık tekrardan denerim
Tekrar yollaÇıldırıcam ya telefonu değiştirdiler servisten bugün yeni telefonda aynı hatayı yapıyor şans'a bak
Artık küfür gibi olucak onlara ama bende öyle düşünüyorum.telefon hiç bir şey yokken donup reboot yapıyor. Belki benim hatam olabilir biraz kendimide telefonuda teste sokucam dikkat edicem daha doğru olur bakalım benim hatammı anlamaya çalışçam.(iyi geceler)Tekrar yolla
Yukledigin uygulamalardan olabilir..Artık küfür gibi olucak onlara ama bende öyle düşünüyorum.telefon hiç bir şey yokken donup reboot yapıyor. Belki benim hatam olabilir biraz kendimide telefonuda teste sokucam dikkat edicem daha doğru olur bakalım benim hatammı anlamaya çalışçam.(iyi geceler)
Artık küfür gibi olucak onlara ama bende öyle düşünüyorum.telefon hiç bir şey yokken donup reboot yapıyor. Belki benim hatam olabilir biraz kendimide telefonuda teste sokucam dikkat edicem daha doğru olur bakalım benim hatammı anlamaya çalışçam.(iyi geceler)
Yukledigin uygulamalardan olabilir..
Hayirli ossun..
Kılıfım geldi
Arkadaşlar merhaba; ilk önce forumu araştıracak zamanım olmadı ve bu aralar o kadar çok şey okudum ki kafam iyice karıştı. Ben kendim için Thailand dan N9005 modeli Note 3 aldım ancak eşime kaptırdım. Telefonun menüsünde Türkçe dil seçeneği mevcut değil. Eşim kullanacağından bu bir sorun olarak gözüküyor. Forumlardan araştırdım ve telefona Root atmana gerek yok sadece Türkçe dil seçeneği olan bir stock Rom yükleyin ve kulanın dediler. Onun üzerine gittim ama bu sefer karşıma csc kodu farklı olan bir ülkenin Rom unu yükleyemezsiniz çıktı. Android konusunda çok eksiğim ama artık bu konuyu çözüme kavuşturmak istiyorum. Locale Setting gibi uygulamaları denedim olmadı. Sammobile adlı sitede bir çok ülkenin Stock Rom u var ama hangisini nasıl yükleyeceğim? Bu konuda bir yol gösterme beklemekteyim.
fiyat kaç
Kılıfım geldi
Kılıf 115 + 5 lira kargofiyat kaç
Arkadaşım note 3 nova 3 oyunu için uyumlu değil nova 3 note 3 e kurdum oyuna girir giremez atiyor aynı oyunu s4 de attigim da ise sorun yok oyunu oynuyorum umarım en yakın zamanda note 3 le uyumlu olur oyunlarAciklayayim ;
Oncelikle oyun; APK-DATA olmak uzere iki ayri dosya halinde bulunur. Bunlari indirdin.. DATA dosyasini, Sdcard/Android/Data/Obb klasorune at. Bu klasor yoksa,kucuk harflerle "obb" olarak kendin olustur. Daha sonra APK dosyasini tikla ve kurulumu yap. Bittikten sonra "aç" de yada programlar menusunden kisayolundan calistir. Ve mobil bir cihazdan ps 2-3 karisimi grafik ve seslerle gorsel solene katil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?