Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Arkadaşlar 5.0 feci bişi. Hız gerçekten artmış. Görsellik had safhada, sadece rusca 2 uygulama var ve birside yandex uygulaması

Eline emegine sağlıkta Dr. Ketan rom varken sansin az daha çok yenilik yapman lazım.
Şimdi olmadı yorum Geliştiricilerimize destek olmamız gerekir kardeşim. Onlar çıkarır bizde ona göre eksiği neyse söylememiz gerekir.

Tepkiler: H.Reşit POLAT
Note 3 n9005 i şu an kaça satabiliriz fiyat bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

4.4.2 çalışıyordu ama??? Rus yazılım olduğu için çalışmıyor olbilirmi acaba? Yada ruslar s wiev kullanmıyorlatdır[emoji23]

KitKat candır perfonmaslar nasıl gidiyor bataryalar nasıl? teknoloji forumundada bunlar sorulur

Şimdi olmadı yorum Geliştiricilerimize destek olmamız gerekir kardeşim. Onlar çıkarır bizde ona göre eksiği neyse söylememiz gerekir.
Onu kastediyorum zaten hocam Dr. Ketan varken sansin az bu romla dedim geliştirmen lazım değişik modlar temalar eklemen gerek batarya peformans inida yüksek tutman lazım tabi .

Onu kastediyorum zaten hocam Dr. Ketan varken sansin az bu romla dedim geliştirmen lazım değişik modlar temalar eklemen gerek batarya peformans inida yüksek tutman lazım tabi .
Ne kadar mod ,tema vs... koyulursa içerisine cihazı o kadar kasıyor. Sade olsun ama işlevselliği yüksek olsun romun.

Tepkiler: H.Reşit POLAT
Xposed framework çalışmıyor lollipop ta
son sürümü yükleyin diyor ama yüklenmiyor

Ne kadar mod ,tema vs... koyulursa içerisine cihazı o kadar kasıyor. Sade olsun ama işlevselliği yüksek olsun romun.
Amacım seni eleştirmek değil emeğe saygım var . Fakat kilit nokta o birseyler eklemek ama romun akiciligini da bozmamak .Dr Ketan in bukadar ünlü olmasının başında mod tema eklediği halde romu hem stabil hemde bataryası uzun gidiyor .

Tepkiler: B.A.R.O.N