Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Buna ilk defa rastlayan birtek ben miyim? stok 4.4.2 son sürüm.

Dostum bilgisayarının donması 4k videoyu donanımının zorlanmasından dolayıdır.[emoji23]
Ewet olsa iyi olur ama normal videoda çamur gibi gösterebilir[emoji12]

Tepkiler: B.A.R.O.N
evet bence de olması gerekli aslında. Full hd neyine yetmiyor 4k izleyip veeya çekip ne yapacaksın anlayışını doğru bulmuyorum. sonuçta artık telefonu sadece konuşmak için kullanmıyoruz ve yukluce paralar veriyoruz.
Bir sorum da fm radyo ile ilgili. telefonda fm radyo alıcısı bulunuyor mu? ve fm radyo vericisi de bulunuyor mu

Fm radyo alıcısıda vericiside bulunmuyor. [emoji23]

Fm radyo samsung galaxy S4'ten sonraki bütün amiral modellerde bulunMAMAktadır.

bu arada note 3 u 2 aylık kullanılmış temiz aldım. 1200tl.

Benim hiç fmradyo alışkanlım yoktur sizi bilmiyorum ama.bence eksiklik değil. Farklı görüşler için olabilir.

ya bende kullanmıyorum ama anneme aldım dedim ya o biraz dinliyordu.

sende geçen yıla göre cidden çok iyi bir fiyata almışın. evet garanti yurt içi. ayrıca yanında orjinal akıllı kılıfı, bir adet siyah bir adet beyaz kapağı ve buff kırılma onleyici ekran koruyucu verdiler. spen için uçlar hiç kullanılmamış.

Stok romda kalmaya karar verdim artık.oyunları indirdim biraz tadını çıkaralım hep rom olmuyor

S-view'e sakin güvenme derim cebimden demir bir zemine düştü telefon altında vuruk oldu yani bi spigene güvenebilirsin ama s-view a sakin güvenme derim. Yere düştüğü anda ön kapak kalkıyor.

İşte benim kılıfım. Heryeri kapalı telefonun.

Bende sadece arkayı koruyan türevi var ama çok kalın ya neo hybrid daha iyi.

Savaş kılıfı. Roket değse sıkıntı çıkmaz

Bazen mağazada telefonla bir yer aranacak oluyor, müşterinin direk tepkisi; -"abi senin telefon neymiş yaww" la başlıyor