CeRRaNo JoZAeF
Üye
Hocam yıllar önce turkcell t20 mim vardı. Aslında huawienin telefonu olduğu içinde baya dayanıklıydı telefon. Şimdi bile bizden bi başkasında kullanılıyor. O zamanlar telefonu kullanırken cyanogen kurmuş yüksek sesten dolayı hoparlörünü patlatmıştım. yine o zamandan beri hoparlörle ilgili bir mevzu olsa korkarak yaklaşırım duruma, buda onlardan birisiViper sound effect destekli rom kurarsanız note 3 hoparlörünün ne kadar kaliteli olduğu ortaya çıkıyor. Samsung sadece bu teknolojiyi yazılıma dökmeyi becerememiş.
Patlatıp patlatmamak sana kalmış.Hocam yıllar önce turkcell t20 mim vardı. Aslında huawienin telefonu olduğu içinde baya dayanıklıydı telefon. Şimdi bile bizden bi başkasında kullanılıyor. O zamanlar telefonu kullanırken cyanogen kurmuş yüksek sesten dolayı hoparlörünü patlatmıştım. yine o zamandan beri hoparlörle ilgili bir mevzu olsa korkarak yaklaşırım duruma, buda onlardan birisi
Ama note 3 hoparlörü kaliteli , sözüm yok. Fakat başınıza daha önce böyle bir durum geldiği için hakkaten korkuyorum.[emoji27]Viper sound effect destekli rom kurarsanız note 3 hoparlörünün ne kadar kaliteli olduğu ortaya çıkıyor. Samsung sadece bu teknolojiyi yazılıma dökmeyi becerememiş.
Patlatıp patlatmamak sana kalmış.Geçmiş olsun bu arada. Viperda hoparlöre ne tür bir efekt vereceğini ayarlayabiliyorsun mesela ;
Akustik
Bass
Derin
Classic....
Ses çıkışını max sesede alabiliyorsun ama dediğin gibi biraz riskli ve cızırtılı oluyor.
Usta sen elektronik satışları yapıyorsun sanırım bilirsin Note 3'ün çerçeve değişimi tahmini kaç lira olur? Bir arkadaş Note 2 nin çerçevelerini 15 dolara değiştirmiş forumda sordum henüz cevap vermedi. Sence ne kadara mal olur?Bencede uğraşmayın. Stok... daha iyi. Diğerinin çıkan problemleriyle uğraşırsınız.
Cevap vereceklerini zannetmiyorum online destekten sordum bana avcılar'a gidip sormami istediler.Kardeşim servisine sorar sana cevap veririm.
Usta sen elektronik satışları yapıyorsun sanırım bilirsin Note 3'ün çerçeve değişimi tahmini kaç lira olur? Bir arkadaş Note 2 nin çerçevelerini 15 dolara değiştirmiş forumda sordum henüz cevap vermedi. Sence ne kadara mal olur?
Serviste tanıdıklarımız var... Hallederizzzz.Cevap vereceklerini zannetmiyorum online destekten sordum bana avcılar'a gidip sormami istediler.
Çok kalın oluyor telefondaki konfor azalıyor ama bunun neo hybrid kapaklısı olsa düşünmedim değil.Usta Note3 ün en dayanıksız yeri yan çerçeveleri bende bunun için aşağıda olan kabı aldım.
Ben otomatiğe alıyorum. Kendisi azaltıyorGeceleri en düşük parlaklık bile fazla geliyorsa bunu kullanın derim;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu program otomatiktende daha az Işığa düşürüyorBen otomatiğe alıyorum. Kendisi azaltıyor
Sessiz mod çalışıyor mu?5.0.1 çıkmışLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?